Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Dziewczyna

<< < (2/6) > >>

KrokusM:
Ciekawy temat, niepotrzebna ankieta, ale co tam, skrobnę cuś od siebie   .
Prawdę mówiąc, w ankiecie nie zanznaczyłem nic, ponieważ jak na mój gust jest ona troszkę zbyt prymitywna... Trzy opcje do wyboru? Phi...  

Dobra, koniec narzekań, jedziemy.
A więc... Mój ideał kobiety (yhm, może raczej dzieczyny). Przede wszystkim dziewczyna musi być ładna. Cóż, każdy ma inny gust, ja lubie piękne kobiety i kropka. A to czy dana osoba płci pięknej jest ładna, zależy właśnie od mojego wybrednego gustu. Nie będę się rozpisywał na temat wyglądu, bo za dużo by to zajęło. Co najważniesze musi być pod względem charakteru podobna do mnie. Niechętna do imprez (chodzi mi o wieśniackie "potańcówki" z umcy-umcy, zwanym też technem w tle itp.), cicha. Taka, która potrafi także słuchać, a nie tylko pieprzyć, jak to ostatnio zajefajnie było na dyskotece i tym podobne.
Jeśli chodzi o gust muzyczny, to fajnie byłoby, gdyby słuchała podobnej muzyki co ja, choć to pewnie wiązałoby się z ubieraniem na czarno, "mrocznym wyglądem (czyt. makijażem)", czarnymi paznokciami, a to niestety nie działa na korzyść. Tak więc krótko mówiąc, wszystko tylko nie techno  .

Niestety, swego ideału jeszcze nie znalazłem (a co ja chcę znaleźć na etapie gimnazjum?!) i prawdę mówiąc wcale mi się nie spieszy. Uważam, że takie rzeczy przychodzą same, więc narazie czekam  

--- Cytuj ---ale wg mnie lepiej jest spędzić młodość z super laską niż całe życie z kimś typu naszej pierwszej damy.
--- Koniec cytatu ---
Cóż, jak dla mnie młodość też jest życiem i jednak wolałbym ją spędzić z jakimś inteligentnym stworzeniem niż z super laską...

Cadar:
jestem młodym mieszkańcem Polski nie uganiam się za dziewczynami co nie znaczy że jestem gejem  bo nie jestem a więc jeszcze nie spotkałem zestawienia dziewczyny ładnej i inteligentej
tzn. dziewczyny z którymi od czasu do czasu idę na pizzę mają swój charakter który jest poprostu świetny są ładne umieją pogadać na kilka tematów ale temtay np.o chłopakach gwiazdach szkole wydają mi się wtedy głupie a gadamy na tematy plotkarskie a tego troszkę nie lubie ale wolę ładne dziewczyny bo jakoś nie chce mi się gadać z brzydkimi (pozdro feministki) a powiedział to już DarkPrince (pozdro) na rozmowie się światnie kończy

Kristo:
Hehe. Widzę, że prawie nikt nie podchodzi do dziewczyny w sposób poważny. Bo co można robić z ładną i nie inteligentną dziewczyną oprócz jej ciała? Takie dziewczyny dla mnie nie mają żadnej wartości. Są to dziewczyny na chwilę "zapomnienia". Jak stwierdził autor tego tematu "dziewczynę idealną fizycznie, ale jak sie odezwie, to przy jej wypowiedzi zdajesz sobie sprawę z tego że pomidor ma wyższe IQ" z taką osobą nie można się dobrze bawić przez dłuższy czas. Rozrywka cielesna? Ok racja, o wiele milej jest z piękną kobietą pewne rzeczy robić, ale nawet ja jako facet muszę to powiedzieć. Ile razy można wałkować to samo?:P Czasami jest po prostu potrzebna rozrywka intelektualna. Wybrałem kobietę brzydką ale inteligentną. Taki typ kobiety jest kimś na dłużej, a nie jednorazowe opakowanie. Przy takiej dziewczynie można się zawsze dobrze bawić. Jej fizyczność wam nie odpowiada? Przy zgaszonym świetle nie zobaczycie tego co wam przeszkadza  

Ja osobiście posiadam dziewczynę, która nie powoduje ślinotoku wszystkich facetów w pobliżu, ale też nie jest brzydka. Za to jest dziewczyną szalenie inteligentną, z którą planuje swoją przyszłość.

Eric:
Głosowałem na ładną gdyż sam mam ładną dziewczynę i wcale nie jest głupia! Jest jedną z najinteligentniejszych w mojej klasie! W ogóle to trochę się z tą ankietą nie zgadzam bo jest w mojej klasie taka brzydoczka, że się normalnie rzygać sie chce, a wcale nie jest inteligentna tylko chyba głupsza niż but! Z resztą to o tą moją dziewczynę cała klasa się tłucze, ale ja zawsze wygrywam! :) Bo ona się we mnie zabujała. Więc zagłosowałem na kobitkę ładną z prostego powodu - Nie cierpię brzydactwa i innych jego symptomów!

DeadFish:
Raczej nie uganiam się za dziewczynami, co oczywiście nie oznacza że przebywam tylko w męskim towarzystwie. Mam wiele koleżanek z którymi się świetnie dogaduję i to mi odpowiada. Dziewczyny na razie nie potrzebuję, ale gdybym miał tak o sobie wybierać...tutaj autor tematu strasznie nawalił gdyż dał wybór - ładna i głupia, oraz brzydka i mądra. Przepraszam bardzo, w mojej klasie jest wręcz na odwrót. Wszystkie ładne dziewczyny są mądre i inteligentne, zaś jedna która jest BARDZO brzydka jest głupia jak pień drzewa. Także jakbym miał wybierać dziewczynę, wybrałbym ładną, ale zarazem mądrą i inteligentną.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej