oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
WSAD
Naciskasz CTRL + strzałka w prawo po zaznaczeniu odpowiedniej pozycji. jedno naciśnięcie strzałki. jedna sztuka.
ja obiłem przycisk myszki + strzałka prawo lecz w 2 roździale jak stałęm się dobrym graczem to wsystkich atakwałem i nie musiałęm płacić za te rzeczy:P
To nie ma sensu, handlarze są potrzebni przez całą grę. Zauważ, że w każdym rozdziale mają więcej kasy, lepszy oręż, jak ich wykończysz to gdzie będziesz kupował? Dużo rzeczy można znaleźć, ale musisz mieć kontakt z niektórymi handlarzami (np. Fisk, Wilk), którzy maja do ciebie interes i zlecaja zadania. Jest wiele możliwości zdobycia kasy już na początku, to cały urok, przecież ta gra nia polega tylko na nawalance.
Wiesz co to ester eggi? Występują one praktycznie w każdej grze. W modzie jest wiele nawiązań do twórców jak i społeczności themodders.org oraz kilka tajemnych obszarów przeznaczonych które nie są przeznaczone dla zwykłych graczy.Oczekiwałeś czegoś na miarę obszarów z gothic3?! Nie zapominaj że gra już swoje lata ma co z tym idzie ma również ograniczenia a modderzy to zazwyczaj amatorzy i tak było i w tym przypadku.Jak mówiłem, zupełnie nie wiem czego się spodziewaliście. Gra swoje lata ma a Mroczne Tajemnice to projekt amatorski. Grupa je tworząca zaś to amatorzy a nie profesjonalny team developerski opłacany przez grono sponsorów . Poza tym jesteś jednym z nie wielu którym się nie podoba. Zdecydowana większość graczy jest zadowolona a sam mod przez niektórych jest nazywany "oficjalnym' rozrzeszeniem na miary Nocy Kruka.W każdym razie teraz robimy grę - w przyszłości projekt w pełni profesjonalny tak więc powinieneś być zadowolony z przyszłych efektów prac .
Proszę nie porównywać tego moda z Nocą Kruka. W NK nowy świat jest przepiękny+cudna muzyka. W tym modzie wolę się nie wypowiadać.
Grałeś w NK? Pięknie się w to gra. Jeżeli chcesz. to napiszę ....Spotykam Aligatora..........
Gdzie jest ten mag co go bartholo szuka , ten co poszet do obozu przed kopalnia i zniknoł odpiszcie
Ten mag co go bartholo szuka co siedzi w pokoju z gomezem
Ech skoro nie znasz odpowiedzi na pytanie, to po co w ogóle dyskusje ciągniesz? [/size]