Autor Wątek: Mroczne Tajemnice - problemy / pytania  (Przeczytany 284797 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Judasz.

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Mroczne Tajemnice - problemy / pytania
« Odpowiedź #540 dnia: 23 Sierpień 2007, 18:41:48 »
Cytat: Garon
WSAD

To powinno działać ale strzałka nie WSAD tylko te strzałeczki co są pod delete End Page Down...

Offline kryha

• Kret
  • *
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #541 dnia: 23 Sierpień 2007, 18:59:00 »
Naciskasz i trzymasz CTRL + strzałka w prawo po zaznaczeniu odpowiedniej pozycji. jedno naciśnięcie strzałki. jedna sztuka.
« Ostatnia zmiana: 23 Sierpień 2007, 19:00:38 wysłana przez kryha »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #541 dnia: 23 Sierpień 2007, 18:59:00 »

Offline Judasz.

• Kret
  • *
« Odpowiedź #542 dnia: 23 Sierpień 2007, 19:00:09 »
Cytat: kryha
Naciskasz CTRL + strzałka w prawo po zaznaczeniu odpowiedniej pozycji. jedno naciśnięcie strzałki. jedna sztuka.
ja obiłem przycisk myszki + strzałka prawo lecz w 2 roździale jak stałęm się dobrym graczem to wsystkich atakwałem i nie musiałęm płacić za te rzeczy:P

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #543 dnia: 23 Sierpień 2007, 20:49:31 »
Cytat: asdasd
ja obiłem przycisk myszki + strzałka prawo lecz w 2 roździale jak stałęm się dobrym graczem to wsystkich atakwałem i nie musiałęm płacić za te rzeczy:P

To nie ma sensu, handlarze są potrzebni przez całą grę. Zauważ, że w każdym rozdziale mają więcej kasy, lepszy oręż, jak ich wykończysz to gdzie będziesz kupował? Dużo rzeczy można znaleźć, ale musisz mieć kontakt z niektórymi handlarzami (np. Fisk, Wilk), którzy maja do ciebie interes i zlecaja zadania. Jest wiele możliwości zdobycia kasy już na początku, to cały urok, przecież ta gra nia polega tylko na nawalance.

« Ostatnia zmiana: 23 Sierpień 2007, 20:53:13 wysłana przez kryha »

Offline Judasz.

• Kret
  • *
« Odpowiedź #544 dnia: 23 Sierpień 2007, 21:58:27 »
To nie ma sensu, handlarze są potrzebni przez całą grę. Zauważ, że w każdym rozdziale mają więcej kasy, lepszy oręż, jak ich wykończysz to gdzie będziesz kupował? Dużo rzeczy można znaleźć, ale musisz mieć kontakt z niektórymi handlarzami (np. Fisk, Wilk), którzy maja do ciebie interes i zlecaja zadania. Jest wiele możliwości zdobycia kasy już na początku, to cały urok, przecież ta gra nia polega tylko na nawalance.
'
Masz racje... co to za atakowani ludka który później nic nie ma;/ ale na szczęście zacznę od nowa grać i na prawię ten błąd... Kryha ja znam  łatwiejszy sposób tylko trzeba mieć dobrą broń i mieć taktykę hehe lecz tego sposobu nie zdradzę. Kryha domyślam się o co Tobie chodzi:P

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #545 dnia: 25 Sierpień 2007, 19:06:39 »
Gdzie jest ten cały mag co go szuka bartholo czy jak mu tam

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #546 dnia: 25 Sierpień 2007, 21:45:45 »
Cytat: Thoro
Wiesz co to ester eggi? Występują one praktycznie w każdej grze. W modzie jest wiele nawiązań do twórców jak i społeczności themodders.org oraz kilka tajemnych obszarów przeznaczonych które nie są przeznaczone dla zwykłych graczy.
Oczekiwałeś czegoś na miarę obszarów z gothic3?! Nie zapominaj że gra już swoje lata ma co z tym idzie ma również ograniczenia a modderzy to zazwyczaj amatorzy i tak było i w tym przypadku.
Jak mówiłem, zupełnie nie wiem czego się spodziewaliście. Gra swoje lata ma a Mroczne Tajemnice to projekt amatorski. Grupa je tworząca zaś to amatorzy a nie profesjonalny team developerski opłacany przez grono sponsorów  . Poza tym jesteś jednym z nie wielu którym się nie podoba. Zdecydowana większość graczy jest zadowolona a sam mod przez niektórych jest nazywany "oficjalnym' rozrzeszeniem na miary Nocy Kruka.

W każdym razie teraz robimy grę - w przyszłości projekt w pełni profesjonalny tak więc powinieneś być zadowolony z przyszłych efektów prac  .

Proszę nie porównywać tego moda z Nocą Kruka. W NK nowy świat jest przepiękny+cudna muzyka. W tym modzie wolę się nie wypowiadać.

Offline Judasz.

• Kret
  • *
« Odpowiedź #547 dnia: 25 Sierpień 2007, 22:11:42 »
Proszę nie porównywać tego moda z Nocą Kruka. W NK nowy świat jest przepiękny+cudna muzyka. W tym modzie wolę się nie wypowiadać.

ale nie rozumiesz Thoro napisał że ta gra ma już swoje lata GII to jest nowsza wersja.  więc dlatego ma lepszą grafe i muze od MT. Thoro napisał tekże iż Gracze  uważają MT tak jakby oficjalnym dodatkiem porównywalnym z MT;-) nie pisał że jest to oficjalny czytanie ze zrozumieniem ise kłania;-)

Offline Judasz.

• Kret
  • *
« Odpowiedź #548 dnia: 25 Sierpień 2007, 22:20:17 »
Grałeś w NK? Pięknie się w to gra. Jeżeli chcesz. to napiszę ....
Spotykam Aligatora..........

grałęm we wszystkie części ale NK jest nowsze od G1 i dlatego ma w spaniałą grafe muze i takie tam. a w ogóle ja nie gram w gry bo mi się grafa podoba ja gram bo mi się FABUÂŁA podoba... a MT ma wspaniałą fabułe wg. mnie...;-) tak samo jak inne części Gothic'a

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #549 dnia: 25 Sierpień 2007, 22:22:00 »
[quote name='Judasz.' post='53373' date='26.08.2007, 0:22']
grałęm we wszystkie części ale NK jest nowsze od G1 i dlatego ma w spaniałą grafe muze i takie tam. a w ogóle ja nie gram w gry bo mi się grafa podoba ja gram bo mi się FABUÂŁA podoba... a MT ma wspaniałą fabułe wg. mnie...;-) tak samo jak inne części Gothic'a
C
[/Noc Kruka jest super.
« Ostatnia zmiana: 25 Sierpień 2007, 22:50:46 wysłana przez kryha »

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #550 dnia: 26 Sierpień 2007, 09:45:53 »
Gdzie jest ten mag co go bartholo szuka , ten co poszet do obozu przed kopalnia i zniknoł odpiszcie

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #551 dnia: 26 Sierpień 2007, 10:07:54 »
Cytat: Diego19
Gdzie jest ten mag co go bartholo szuka , ten co poszet do obozu przed kopalnia i zniknoł odpiszcie
Jaki mag??????
« Ostatnia zmiana: 26 Sierpień 2007, 10:11:56 wysłana przez kryha »

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #552 dnia: 26 Sierpień 2007, 10:35:42 »
Ten mag co go bartholo szuka co siedzi w pokoju z gomezem

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #553 dnia: 26 Sierpień 2007, 13:30:53 »
Cytat: Diego19
Ten mag co go bartholo szuka co siedzi w pokoju z gomezem

Wydaje mi się, że to bug. u mnie nie ma i nie było nigdy (gram w Gothic'a na wszystkie sposoby) żadnego maga.

Ech skoro nie znasz odpowiedzi na pytanie, to po co w ogóle dyskusje ciągniesz?  
« Ostatnia zmiana: 26 Sierpień 2007, 15:54:32 wysłana przez Trivet »

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #554 dnia: 26 Sierpień 2007, 17:02:49 »

Ech skoro nie znasz odpowiedzi na pytanie, to po co w ogóle dyskusje ciągniesz?   [/size]

Wgralam stary zapis. Tam gdzie siedzi Gomez są osoby:
Blizna , Arto, Kruk, no jasne że Gomez, panienki Sira i Serafia, Bartholo się pojawie, to wszyscy. więc masz buga, a ja staralam się Tobie pomóc. Przykro mi, że jesteś niemiły.

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #555 dnia: 26 Sierpień 2007, 18:50:58 »
Czemu jestem nie miły? to nie ja to napisałem nawet nie umiem tego zrobić:( Ale do rzeczy umie kruka tam nie ma jest tam gdzie jak wchodzisz do tego budynku z gomezem to jest naprzeciwko wejścia kazał mi odszukać zaginionych kopaczy było ich 4 potem kazał mi iść do Barthola a ten zkolei dał mi zadanie dowiedzieć się kto tak naprawde rządzi w obozie strażników i to było związane z chyba magiem który tam poszedł i już nie wrócił a jak teraz bym potszedł do gomeza to by powiedział że jak śmie tam wchodzić i zaczyna mnie lać co robić?

Oczywiście jest mowa o MT.
« Ostatnia zmiana: 26 Sierpień 2007, 18:56:30 wysłana przez Diego19 »

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #556 dnia: 26 Sierpień 2007, 19:33:18 »
Jestem szefem obozu przy kopalni, więc zadania wykonałam , ale maga nie było....

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #557 dnia: 26 Sierpień 2007, 19:43:40 »
A jak nim zostać?

Offline kryha

• Kret
  • *
« Odpowiedź #558 dnia: 26 Sierpień 2007, 19:55:04 »
Najpierw musisz zostać strażnikiem. Pozbądź się pełzaczy z kopalni, to zadanie da Ci Kazzmir i Cor Calom.
Jak wykonasz zadania dlą Bartholo, dostaniesz od niego pełnomocnictwo. Ale musisz najpierw załatwić Melkora (trudna walka). To jest długie zadanie. Może na GG pogadamy?

Offline Diego19

• Kret
  • *
« Odpowiedź #559 dnia: 26 Sierpień 2007, 21:23:14 »
Chyba sobie nie pogadamy , nie że nie chce ale kiedy chce się zalogować  to wyskakuje mi że nie można się połączyć się z serwerem :( a co trzeba dokładnie zrobić dla tego barthola? (bo pełzacze zabiłem)

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #559 dnia: 26 Sierpień 2007, 21:23:14 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything