Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - dyskusja
user4585:
Jestem bardzo zadowolony z modu :D Jestem strażnikiem kopalni z pomocą drobnych kodów...jak szczerość to szczerość :P. udało mi się nawet zostać szefem obozu(wreszcie jesteśmy szychą!!! :D)
Aha i mam pytanko kiedy dokładnie wyjdzie wersja z dubinngiem??(sory za błędy nigdy nie potrafiłem tego napisac ;/) i co najważniejsze:
trzeba będzie zaczynać gre od początku?? postarajcie się oby nie plose <lol2> ....
user4585:
Założyłem ten teamt aby chwalić ludzi którzy zrobili Mroczne Tajemnice.
Mod jest super (no może prócz dubinngu) kolonia nareszcie wygląda jak kolonia. Możemy w końcu zostac szychą :D. Jest nowy świat i gildie które umilaja gre. Można by było wymieniac i wymieniać ale jeszcze powaliła mnie na kolana jeszcze jedna rzecz.
Piwo korzenne
Panowie to co zrobiliście z tym trunkiem(chodzi mi o efekty) jest rewelacyjne
Piszcie co się wam najbardziej podobało w tym modzie!
Diego Ostatni Asasyn:
Mam pytanie
Czy moze ktos wiec co moze byc przyczyna tego ze jak walcza na arenie w Starym Obozie a ja obstawie na jakiegos typa i gdy przychodzi godzina w ktorej maja oni walczyc to oni nic stoja naprzeciw siebie jak slupy. Prosze o odpowiedz jak najszybciej
Xollus:
Jak dostać się do podziemi jak steleportowałem się do tego gościa co chce mnie zabić????? A jak go zabije to na ścianach nie ma żadnego przycisku.?
MattiR:
W MT grałem tylko trochę u kumpla ale i tak była laba bo było paru ludzi poprzestawianych w SO ale reszta
Oj...
Gdy szukałem Obozu Przemytników nic nie znalazłem
przeanalizowałem wszystkie screeny- powinien być niedaleko starego klasztoru tam gdzie jest przepołownina łódź ale tam jest tylko kilka ognistych jaszczurów
Gdy dostałem mapę od Diego była to czysta kartka ( No bo wyglądała jak skała)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej