Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - dyskusja
Trivet:
--- Cytuj ---Gdy szukałem Obozu Przemytników nic nie znalazłem
przeanalizowałem wszystkie screeny- powinien być niedaleko starego klasztoru tam gdzie jest przepołownina łódź ale tam jest tylko kilka ognistych jaszczurów
Gdy dostałem mapę od Diego była to czysta kartka ( No bo wyglądała jak skała)
--- Koniec cytatu ---
A może próbując grać w moda zainstaluj najpierw player kita (download) co by ten mod zaczął naprawdę działać zamiast dorzucać do gry tylko kilka zbędnych plików? Wtedy z pewnością zauważysz istotną różnice...
LinkLess:
Nie wiem gdzie machnąć tą uwagę do MT to dam ją tu. Czemu poszukujecie ludzi do angielskiego dubbingu? Polski to be czy co? Przecież łatwiej by było.
Isentor:
--- Cytat: krzysiek_666 ---Nie wiem gdzie machnąć tą uwagę do MT to dam ją tu. Czemu poszukujecie ludzi do angielskiego dubbingu? Polski to be czy co? Przecież łatwiej by było.
--- Koniec cytatu ---
Ponieważ polski dubbing jest już prawie na wykończeniu brak chyba tylko kilku dialogów a jeżeli cię to interesuje zaglądnij na themodders.org i popytaj się o to osoby odpowiedzialne za projekt. Może akurat będzie miejsce dla kogoś z charakterystyczną barwą głosu.
Gość... taki jeden...:
Grałem w moda już ze 2,30h podzielone na trzy gry. Kiedy gralem 2 raz to trudno bylo wczytać sejva, ale mialem na szczescie drugi. Gdy wlaczylem gre po raz trzeci - nie dalo sie wczytywać w ogóle
Jak to naprawić???
kryha:
--- Cytat: MattiR ---W MT grałem tylko trochę u kumpla ale i tak była laba bo było paru ludzi poprzestawianych w SO ale reszta
Oj...
Gdy szukałem Obozu Przemytników nic nie znalazłem
przeanalizowałem wszystkie screeny- powinien być niedaleko starego klasztoru tam gdzie jest przepołownina łódź ale tam jest tylko kilka ognistych jaszczurów
Gdy dostałem mapę od Diego była to czysta kartka ( No bo wyglądała jak skała)
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli masz pleyerkita to naciskasz złą ikonkę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej