Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - dyskusja

<< < (18/32) > >>

Thangor:
HA!!!!!!!A mnie to sie najbardziej podobają niektóre nazwy,np.Majewski Show lub Puszek Okruszek       A co do słownictwa to myślę że jest w klimacie koloni KARNEJ.A moze bys był szczęsliwy gdybys spedzil troche czasu w brudzie z jakimis bandytami itp. Ja tez bylbym zdenerwowany i jakos bym nie mial checi wychwalac jaka ta kolonia jest dobra i wspaniala

Maksous:
Nadal uważam że mroczne tajemnice to najlepszy mod w jaki grałem. Ale niestety także najbardzej zabugowiony. Weźmy np taką świątynie pradawnych, wykonałem wszystkie zadania nawet napisze jakie: Albo
Przeczytałem księgę 7 kroków
Pobił mnie ten gostek (nie pamiętam imienia).
Dałem jednemu z wojowników bimber.
Przeżyłem oba uniesienia tej kobitki, pomogłem jej pupilkom (przyniosłem rośliny)
Pokonałem wrednego czarnego maga
Podmieniłem krew i dałem ją zadrajcy (co prawda zabiłem ogniociernię ale chyba nikogo to nie obchodzi)
Pomogłem temu gostkowi co miał za przyjaciela urizjela (trzeba było go gatką szmatką namówić)
zostałem zmuszony do oddania dotyku beliara (obiłem nim każdego pradawnego ale potem ten gość przy teleporcie do normalnego świata mi go wziął).
dodam jeszcze że wybiłem każdego potwora w zasięgu wzroku i wogóle w tej jaskini.
I nadal nie mogę pogadać z ich przywódcą sad.gif . A i obiłem każdego pradawnego z dotyku Beliara.
No i jest jakaś sprawiedliwość??
Bo straciłem tyle czau żeby te zadania wykonać a tu nic. Klops. Nie mogę pogadać z przywódcą. Mam wielką i szczerą nazieję że poziomki to poprawią. Bo chyba wyjde z siebie i stane obok.

Arkhan:
Witam,

Otóż grając w MT, jestem nieco zawiedziony obozem Fanatyków. Raz, to nie można u nich zostać Guru ani nie można poznawać całej magii ÂŚniącego , a dwa, to moim zdaniem powinni się pokazać z najbardziej fanatycznej strony - chodzi o dialogi. Niestety u nich brak jakichkolwiek przejawów fanatyzmu typu gadanie o śniącym jeszcze w mocniejszy sposób niż w Bractwie BA oni nawet w go nie wierzą. No ale skoro to było zamierzone działanie to dlaczego nazwa "Fanatycy"? Nie lepiej "Wygnani" ?.

momo:
Hmm, nie wiem czy wszyscy tak mieli, ale jak dla mnie to poziom trudności pod koniec gry jest kiepsko zbalansowany.
Statsy i sprzęt mam taki, że w świątyni mam każdego na raz, a większość przeciwników zadaje mi góra 50 obrażeń. Nawet jakby zadawali 100 czy 200 nie mieli by większych szans z taką postacią - klik
Screen robiony w nieprzypadkowej sytuacji, bo kiedy próbowałem przejść przez barierę ubyło mi całe 3 pż. ^^
Od początku, aż do tej chwili nie użyłem kodów i wcale tych zadań pobocznych tyle nie wykonałem, a taką postacią to nawet w NK wszystkich zmiecie z powierzchni. Ogólnie poziom trudności został podniesiony, ale wychodzi to tak, że na początku gry jest piekielnie trudno, co mi akurat nie przeszkadza, ale ostatnie rozdziały to spacerek. Do obozu orków wpadłem bez ulu - mulu i wyciołem wszystkich po kolei, a nie ubyło mi nawet 300 punktów życia. Potem przeszkoliłem się na szósty krąg - fala śmierci i w świątyni nastąpiła czysta rzeź. Nie wiem w jakim stopniu patch jest ukończony, ale nie można by czegś z tym zrobić? Dorzucić ze 200 orków,  jeszcze z pare smoków, albo statsy niektórym potworkom podrasować w końcówce. Wiem że nie każdemu chce się dodatkowo expić i może przechodzić tylko główny wątek, ale po przejściu fabuły dodatku myślę że wszystkim się grało jakoś tak za łatwo...

Maksous:
Ja też wszystko rozwalam szybciutko. Ale chyba jeszcze nie doszedłeś do Samego końca moda i nie spotkałeś się z Urizjelem. Bo tam są problemy nawet z takimi mocnymi statami jak ty. A tak wogóle to może ktoś mi z tymi pradawnymi pomorze??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej