Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - dyskusja

<< < (14/32) > >>

Drastim:

--- Cytuj ---nawet by można wydać wersję skryptów dla "iinteligentnych" którzy nie lubią jak ktoś klnie(i oczywiście sami nie klną) nie podbają im sie dopiski i wolą by skazańcy z koloni górniczej mówili prozą i ogólnie super wypas po polsku
--- Koniec cytatu ---

Mhm. Rozumiem. Kiedyś więźniowie mówili emotikonami rodem z GG. Nie mam więcej pytań, wysoki sądzie.

I pytanie - czy, według ciebie, ktoś jest "inteligentny" (jak to ładnie w cudzysłów wziąłeś) jeżeli nie śmieszy go humor na poziomie szóstej klasy podstawówki? Cóż, ciekawa definicja, nie powiem.

Respev:

--- Cytuj ---nawet by można wydać wersję skryptów dla "iinteligentnych" którzy nie lubią jak ktoś klnie(i oczywiście sami nie klną) nie podbają im sie dopiski i wolą by skazańcy z koloni górniczej mówili prozą i ogólnie super wypas po polsku
--- Koniec cytatu ---
Nie, tu chodzi o to, żeby skazańcy mówili tak jak w oryginalnej wersji, poprawnie i po polsku...

Zdunek:

--- Cytat: Drastim ---Mhm. Rozumiem. Kiedyś więźniowie mówili emotikonami rodem z GG. Nie mam więcej pytań, wysoki sądzie.

I pytanie - czy, według ciebie, ktoś jest "inteligentny" (jak to ładnie w cudzysłów wziąłeś) jeżeli nie śmieszy go humor na poziomie szóstej klasy podstawówki? Cóż, ciekawa definicja, nie powiem.

--- Koniec cytatu ---
wiekszości sie podobnają teksty, ty jesteś w mniejszości więc do tego dostosowywać moda nie bedziemy ;) jeśli  chcesz to sam go do siebie dostosuj(jak już pisałem wcześniej

Pisałem już że przekleństwa ograniczymy

a co do emot itp. to jest nasza inwencja podpisy które są  (jak by to powiedzieć) czymś co zmienia typowe dialogi na coś co ludzie zapamiętują(i narazie to działa, tylko dwie osoby na to narzekały, czyli ty i Respev )

PS:Respev jeśli widzisz błędy to rób screeny i dawaj  je mi albo na forum(najlepiej moddersów w tym temacie
http://themodders.org/forum/index.php?showtopic=2901 ) w patchu wszystko poprawimy ;)

Drastim:
W takim razie, jest mi smutno, że należę do mniejszości, której zależy na tym, by mod był po polsku i ładnie wypadł. Trudno.

Nie mam zamiaru się sprzeczać, bo widzę wyraźnie, że to nic nie daje.

Przykre.

Zdunek:

--- Cytat: Drastim ---W takim razie, jest mi smutno, że należę do mniejszości, której zależy na tym, by mod był po polsku i ładnie wypadł. Trudno.

Nie mam zamiaru się sprzeczać, bo widzę wyraźnie, że to nic nie daje.

Przykre.

--- Koniec cytatu ---
odpowiem ci quotem edita z posta wyżej :

--- Cytat: Zdunek ---PS:Respev jeśli widzisz błędy to rób screeny i dawaj  je mi albo na forum(najlepiej moddersów w tym temacie
http://themodders.org/forum/index.php?showtopic=2901 ) w patchu wszystko poprawimy ;)

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej