Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - dyskusja

<< < (13/32) > >>

Zdunek:

--- Cytat: Respev ---Tak, zapewne wezme i szczegółowo przeglądne te kilkaset plików... Poczytaj wypowiedz insentora lepiej.

--- Koniec cytatu ---
w np notepad++ jest przeszukiwanie po plikach, takie google ale przeszukujące pliki, czyli co ci sie nie podoba zmieniaj, nie ma z tym dużo roboty

ale są miejsca gdzie pasują przekleństwa, dam znać  skrypterom by troche pozmieniali niektóre przekleństwa(ale część  zostanie) a co do dopisków na bank zostaną bo jest ich mało i moim zdaniem  są ciekawe(zawsze trzeba odstepować od wzorca gry na której sie robi moda by były jakieś innowacje)

Respev:

--- Cytuj ---i moim zdaniem są ciekawe(zawsze trzeba odstepować od wzorca gry na której sie robi moda by były jakieś innowacje)
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe? Z rakiej racji? Lepiej je juz dawać bez nawiasów i emotikon. Pracujecie już nad patchem poprawiającym bugi z EXP itd?

Zdunek:

--- Cytat: Respev ---Ciekawe? Z rakiej racji? Lepiej je juz dawać bez nawiasów i emotikon. Pracujecie już nad patchem poprawiającym bugi z EXP itd?

--- Koniec cytatu ---
tak pacujemy i nie tylko bugi z expem, także literówki, niektóre zadania

najgorsze jest to że Player kit na którym odpala sie moda jest syfiasty i często wywala błędy

a co do bugów z expem to czasami jest a czasem nie ma i nikt nie wie o co chodzi :/  jest to jeden z bugów gothica a pewnie tak sie dzieje przez tą księge zliczania  ilości zabitych potworów,  pewnie ruszyliśmy jakąś zabugowana część silnika gry  :)

Drastim:
Przepraszam bardzo, ale czegoś tu nie rozumiem. Skoro dostaję moda, robionego tak długo, a widzę w nim takie rzeczy, które są - nie oszukujmy się - dodane bez sensu, w toku myślenia, że "tak będzie trendi". I nie interesuje mnie, że nie zrozumiem tego - ten mod jest dla mnie, nie dla was. Jak macie coś do przekazania sobie, to piszcie to na gg, mailem. Ja mam rozumieć wszystko, bez aluzji (albo z takimi, które ja rozumiem inaczej, niż zrozumie to dana osoba z teamu, to są prawdziwe aluzje).

I co to za argument - popraw sobie sam? Bez żartów...

Zdunek:

--- Cytat: Drastim ---I co to za argument - popraw sobie sam? Bez żartów...

--- Koniec cytatu ---
nikomu nie przeszkadzały te dopiski, jeden sie uczepił i po kilku godzinach znalazł się drugi
a argument jest naprawde dobry edytowanie skryptów nie jest w takiej formie skomplikowane, jest nawed proste

nawet by można wydać wersję skryptów dla "iinteligentnych" którzy nie lubią jak ktoś klnie(i oczywiście sami nie klną) nie podbają im sie dopiski   i wolą by skazańcy z koloni górniczej mówili prozą i ogólnie super wypas po polsku

kiedyś w średniowieczu były obozy z więźniami i w takich przypadkach prawie wszyscy to analfabeci którzy nie porafili się wysłowić, my chcemy tylko wprowadzić atmoswerę koloni górniczej ,atmoswerę której  nie było w podstawce(niektórym przeszkadzała a niektórym nie   zależy jak kto woli )

i tak nie dogodzimy wszystkim,  narazie większości podobają się te dopiski i śmieszne sytuacje
z przekleństwami jest troche inaczej, zdania są podzielone więc dam znać w teamie że trzeba zmniejszyć ilość przekleństw i bluzg do minimum(ale na pewno będą)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej