Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - dyskusja

<< < (15/32) > >>

Drastim:
Ech... słuchaj, sam piszesz, że nie poprawicie idiotycznych emotikon, a głownie o to mi chodzi. Razi mnie to po prostu, ale skoro wy uważacie je za śmieszne i konieczne, to nic na to nie poradzę. Jestem w "mniejszości"...

Siekacz:
Pozwólcie że ja wypowiem swoje kontrowersyjne zdanie na temat dialogów.

Powiem że w orginalnym gothicu strasznie wnerwiał mnie brak naturalności dialogów. Były one bez emocji, ekspresji.

Zresztą dla mnie najważniejsza jest realność. Shergar  tak mnie wnerwił wywalająć większość moich przekleństw.

--- Cytuj ---I pytanie - czy, według ciebie, ktoś jest "inteligentny" (jak to ładnie w cudzysłów wziąłeś) jeżeli nie śmieszy go humor na poziomie szóstej klasy podstawówki? Cóż, ciekawa definicja, nie powiem.
--- Koniec cytatu ---

A ty niby w jakim jesteś wieku?
Mnie to śmieszy , tak samo kolegów na studiach.

--- Cytuj ---poprawnie i po polsku...
--- Koniec cytatu ---

Według ciebie kto rozmawiając w stresowych sytułacjach z nożem przy gardle martwi sie o polszczyzne :D

Ps. Wole realność niż poprawność.

Zdunek:

--- Cytat: Drastim ---Ech... słuchaj, sam piszesz, że nie poprawicie idiotycznych emotikon, a głownie o to mi chodzi. Razi mnie to po prostu, ale skoro wy uważacie je za śmieszne i konieczne, to nic na to nie poradzę. Jestem w "mniejszości"...

--- Koniec cytatu ---
ale takich emot jest mało, jeśli sa naprawde debilne i niepasujące to dawaj screny, część z nich poprawimy ;)

Drastim:

--- Cytuj ---A ty niby w jakim jesteś wieku?
Mnie to śmieszy , tak samo kolegów na studiach.
--- Koniec cytatu ---

Ech, proszę, nie jest ważny wiek, ważne jest, co się czuje o danym aspekcie dzieła.

Tym bardziej, że sam w sobie mod nie jest zły, a kładą go właśnie takie dialogi.

A jeżeli bardzo musisz wiedzieć, to studiuję już.

A co do emotikon - cóż, nic więcej nie wywalczę, mam zamiar zgłosić się do procesu translacji moda i przynajmniej tam powalczyć o brak emotikon :).

PS Wolę dopracowanie dialogi, niż błędy w zapisie.

Zdunek:

--- Cytat: Drastim ---A co do emotikon - cóż, nic więcej nie wywalczę, mam zamiar zgłosić się do procesu translacji moda i przynajmniej tam powalczyć o brak emotikon :).

PS Wolę dopracowanie dialogi, niż błędy w zapisie.

--- Koniec cytatu ---
jak tak walczysz o brak emot to przestać je pisać w postach, na gg i ogólnie nigdzie :P

same dialogi nie są złe, są błędy zawsze będą, za mało czasu na dopracowanie za dużo dialogów, naprawde jak chcesz to dawaj screeny z dialogów które ci nie pasują, część z nich poprawimy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej