Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - dyskusja
Zdunek:
--- Cytat: LONYSARD ---Juz od jakiegoś czasu gram w MT i znalazłem jajo smoka ?( przy czubkach z sekty ,w jaskini przy której jest aligator ) rozpakowałem no i wyszedł z nigo smok , ten ni chce już za mną chodzić { chodził gdy byłem
tym gościm co ma prawie wszystko a ni bezimiennym ) co mam zrobić by chciał ???
Drugie pytanie ,co mam zrobić by urusł ????
--- Koniec cytatu ---
no nic dziwnego jak kodów używasz ;)
a co do rosnięcja, shergar tego nie dał bo ktoś napisał że mu pokemonami zajeżdza :lol2:
Lenosis:
Hmm mam taki niewielki problemik. Czytałem że gdzieś w koloni znajduję się obóz Fanatyków. I tu jest moje pytanie gdzie on się znajduje xD?
shergar:
Diego uczy siły i zręczności jak zaczniemy robić zadania związane z przystąpieniem do SO.
Puszek Okruszek... nie mogłem sie oprzeć :D
Tak podczas spania jest 60% szansy na wyspanie się a 40% szansy na to, że sen nam nie da ukojenia (w tych 40% jest 20% szansy na to, ze zaatakuje nas Hitman :D, 50 na kopacza i 30 na szkodnika...).
Bug z gadaniem z tym kolesiem może wynikać z tego, że ma rutyna nauczania (czyli takie gadani, chodziło o to, żeby wyglądał na świra co sam do siebie gada).
Siły i zręczności uczy też Thangor (po skończeniu głównego zadania z Przemytnikami). Tak w ogóle NPCe uczą was teraz tyle siły i zr. ile mają rzeczywiście.
Obóz fanatyków znajduje się w zrujnowanej świątyni (przed Cavalornem w lewo, w G1 byli tam 2 orkowie).
No zrezygnowaliśmy z wielu dobrych pomysłów, gdyż nigdy nie skończylibyśmy moda ;)
Maksous:
Nie no wypasisty mod. Gram dopiero dzień a już wiem że to jest najlepsza modyfikacja w jaką grałem. Jak bym nie wiedział że to mod to bym pomyślał że to nowa gra.
A i mam jedno intrygujące mnie pytanie.
Czy to że jest tak wiele poziomek, spowodowane jest przez nazwę waszego teamu czy to przypadek??
shergar:
To przypadek :D
Dzięki za uznanie, niestety zmodowany Gothic = wiele dziwnych błędów.
Najbardziej wnerwia mnie świadomość, że na większość nie mamy wpływu...
Niestety nie poprawimy wszystkich błędów, na które się natkniecie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej