Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - dyskusja
MeGorT:
Lol mówisz poważnie, ciekawe co na to powie ktoś z Poziomek. No nieźle mod mnie nadal zachwyca i za razem rozwala. Podoba mi się wprowadzenie do skrętów Mocnego Jointa. Szkoda tylko że po jego spaleniu zapadamy w snem. Liczyłem na jakąś faze czy coś ...no ale dobre i to. Następnie, jak idziemy do Obozu ÂŚniącego, po lewej stronie są dwie jaskinie, a w tej drugiej są dwa Orkowie Elici. Co ciekawsze nie atakują nas, dopiero kiedy podejdziemy do mogiły to obydwaj z dwóch stron zadają cios, a my leżymy martwi . Zastanawia mnie jeden człowiek o imieniu Hallard bodajże, ma on zbroję taką jak Szakal. Koleś nas wykiwa, ale Bezio coś wspomina że się zemści, moglibyście mnie już wtajemniczyć co Bezio z nim zrobi . No niech mnie Arena jest super ta koło Bagien. Powiedźcie jaka jest główna nagroda za pokonanie wszystkich. Znalazłem pewien sposób na szybki zarobek....Wieczorami na Arenie walczą prawdopodobnie Kharim i Gor coś tam ten z Bagien. Na przemian jeden z nich wygrywa. Kiedy ktoś padnie można mu zabrać całkiem spory ekwipunek. Po 50 rodzaju mieczy wszelakiego rodzaju które można sprzedać np. u Przemytników którzy mają ok. 7000 bryłek rudy do sprzedania. Jednak najbardziej rozwaliła mnie maskotka przemytników ,, Puszek Okruszek ". Z tego co mi wiadomo chodzi tu o Siekacza...lecz mam i jeden problem. Kto mnie do cholery może nauczyć siły i zręczności bo Diego tego nie uczyni...
Siekacz:
--- Cytuj ---Zastanawia mnie jeden człowiek o imieniu Hallard bodajże, ma on zbroję taką jak Szakal. Koleś nas wykiwa, ale Bezio coś wspomina że się zemści, moglibyście mnie już wtajemniczyć co Bezio z nim zrobi
--- Koniec cytatu ---
W obozie koło kopalni jest gość Verdon. jak będziesz miał 8 poziom możesz wziąść od niego zadanie żeby pozbyć się Halldora, reszty nie powiem.
--- Cytuj ---Kto mnie do cholery może nauczyć siły i zręczności bo Diego tego nie uczyni...
--- Koniec cytatu ---
Siły nauczy cię... Siekacz! :D Z tego co pamiętam to chyba nawet do 190 pkt. A zręczności to sam nie wiem.
LONYSARD:
Juz od jakiegoś czasu gram w MT i znalazłem jajo smoka ?( przy czubkach z sekty ,w jaskini przy której jest aligator ) rozpakowałem no i wyszedł z nigo smok , ten ni chce już za mną chodzić { chodził gdy byłem
tym gościm co ma prawie wszystko a ni bezimiennym ) co mam zrobić by chciał ???
Drugie pytanie ,co mam zrobić by urusł ????
Respev:
Ja zauważyłem następujące błędy (chociaż nie wiem, czy ktoś już o tym nie pisał):
- Kiedy na początku spotykamy kopacza, który mówi coś o bandziorach i atakuje nas, uciekamy ścieżką w dół. W chwili gdy przestanie nas gonić, wystarczy podejść do niego od tyłu i spróbować zagadać. Jaki efekt? Kamera układa się jak do dialogu, tyle, że nie ma żadnych opcji dialogowych, a kopacz stoi9 do nas obrucony plecami :P
- Bug znany z g1 i dobrze było by, gdybyście go poprawili, bo dzięki niemu można łatwo dostac się do magów ognia, nie należąc nawet do cieni. Wystarczy przed Thorusem wyciągnąć broń, i ruszyć prosto na plac zamkowy. Strażnicy spokojnie przepuszczą naszego bohatera...
--- Cytuj ---To miał być taki bonus, dzięki któremu zadawalibyśmy więcej obrażeń ścierwojadom. Z pomysłu zrezygnowaliśmy, ale napisy pozostały :D
--- Koniec cytatu ---
Czemu z pomysłu zrezygnowano?
Hagmar:
Witam. Co moge powiedzieć o MT? ÂŚwietny mod, bardzo oddaje klimat miejsca do którego za nic nie chcesz trafić, za przykład niech posłuży kopacz przy opuszczonej kopalni który po tym gdy mówi że kogoś porwali atakuje nas . Całkiem dobrym pomysłem jest to że gdy wstajemy po śnie ktoś nas atakuje, niewiem tylko czy to bug, ale gdy szłem spać w SO cały equip włożyłem do skrzyni a rano.... zgadnijcie w skrzyni nie było moich 100 bryłek, miecza i 5 kawałków mięcha, bardzo spodobało mi się obstawianie walk na arenie, robienie bimbru[fajny po nim efekt] z nowych frakcji dotarłem narazie do przemytników i tu mam 2 pytania, kto nazwał wilka Puszek Okruszek? A drugie pytanie dotyczy zadania odnalezienia kopacza o imieniu Gilbert gdzie on jest? A i ostatnia żecz gdzie jest jakiś poradnik[na stronie poziomek nie ma]? To narazie tyle z mojej skromnej oceny jak pogram dłużej to coś jeszcze napisze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej