Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - dyskusja
Vassili:
jest świetny tylko ma wiele bugów szczególnie u pradawnych ;/ ale jeśli miała by być sonda to daje 9/10 . Bardzo mi się podoba to że czary sa nie tylko w runach i zwojach ale i w kryształach. Dużym plusem jest również nowy świat WYSPA URIZIELA i możliwość rozmowy z dzieckiem innosa oraż avatarem innosa. Przepiękny mod
malthor:
Mam problem ;/
Jak wczytuje save, prawie przy końcu pokazuje mi się ten błąd :Could not load visual 'ARMOR_PAL_H.3DS' for vobName 'GRD_PAL2' of class 'oCItem', po czym potwierdzam to i save dochodzi do końca ale bronie są jakies kwadratowe. może spowodowane jest to tym ze to byl save z patcha 1.01 i trzeba grać od nowa. Prosze o szybką pomoc.
Isentor:
No a czym innym masz zapis gry z nowszej wersji niż samego moda lub odwrotnie. Nie ma możliwości by to działało.
Dementor:
Mod jest super, ja nareszcze odnalazłem te suuuper dwa miecze na ożywieńców: ÂŚwięty płomień oraz ÂŚwięte Wygnanie-najlepsza broń na ozywieńców!!! Co do moda-jest super, pozmieniane gildie, można zostać magnatem spoko.
Robben:
Ja ukończyłem mroczne tajemnice i bardzo mi się spodobały. Nowe obozy, gildie, miejsca, postacie, przeciwnicy, sporo nowych misji, nowa fabuła i ekwipunek. Jedyne co mi się nie spodobało, to trochę ten podziemny świat, jakiś taki jest nie za bardzo fajny. Gra ma też trochę błędów i w moim wypadku musiałem zainstalować patha 1.03. Po prostu z pathem 1.01 pojawiało się tyle besti, że gra zaczynała wylatywać do pulpitu. Niestety, mimo iż mam patha 1.03,to gra nadal od czasu do czasu wylatuje do pulpitu lub nie chce się wczytać i trzeba korzystać z wcześniejszych zapisów gry.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej