Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Mroczne Tajemnice - dyskusja
Saschy:
Mod jest świetny! Najlepszy w jakiego grałem. Właśnie ukończyłem wszystkie zadania z Pradawnymi ;P Jednak jedno nie daje mi spokoju... Niedaleko zatopionej wierzy Xardasa jest taki kamienny krąg. Po środku znajduje się dość ciekawy i kuszący miecz. Moje pytanie brzmi: Jak da się go wyciągnąć? I czy jest z nim związane jakieś zadanko????
Thoro:
--- Cytuj --- Jak da się go wyciągnąć? I czy jest z nim związane jakieś zadanko????
--- Koniec cytatu ---
Nie da sie. Wiele przedmiotów podobnie jak ten służą jedynie za ozdoby.
FireMan:
hej ma msuper prośbe o pomoc zainstalowane mam : gothic 1 , playerkit , path03 , Mroczne tajemnce mod. Gdy włanczam gotchic starter czyliu player kit to am problem ne ma tam tego moda jest tylko orginalny gothic a itak nie chce sie włonczyc w pliku dm... terz zmieniłem taj jak w instrukci muwili nie wiem co teras prosze help xd pozdrawiam
MrCzarnymen:
ÂŚwietny mod a wszystkie bugi wybaczam, bo jesteście amatorami i to wasz pierwszy bardzo duży projekt. Grało się przyjemnie, szczególnie podobało mi się znalezienie podziemi pod stara wieża Xardasa(tą na jeziorku takim gdzie się nurkowało) i ubicie smoka ożywieńca.
Bastek2:
ÂŚwietny mod bardzo mi się podobał. Grałem w to przez tydzień ale nie przeszedłem tego moda. Mod wprowadza wiele fajnych rzeczy np: ze przybywa coraz więcej stworzeń i że nie jest pusto po kolani cały czas możemy się natknąć na jakiegoś gostka. Mod bardzo mi się podoba.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej