Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice - dyskusja

<< < (24/32) > >>

NO_NA_ME:
Chyba znalazłem małego buga (??) Dotyczy to walk na arenie w St. Obozie. W pewnym momencie Gor Hanis i Kharim wstają i biegną na arene. Zaczynają się naparzać i na zmianę wygrywają, ale walcza do oporu. No i każdy z nich ma straszną masę broni. Wystarczy być obok i skubać leżącego i w pierwszym czy drugim rozdziale ma się tyle mieczy na wymianę, że starczy do końca gry. No i bezbronny Kharim przestaje być przeciwnikiem....

Legolas:
Ja miałem natomiast takiego dziwnego buga że jak masz % w walką bronią jednoręczna, łukiem, kuszą to ja w ogóle nie miałem wallki bronią dwuręczną było puste pole oraz mam dziwnego buga przez cały czas. Co jakiś czas np jestem na bagnach i 3 razy w odstępach gdzieś tak 2 minut słysze skrzekanie ścierwojada. Albo jestem na początku gry koło kolesia co mu porwali laske i nagle znów słysze. Czemu tak jest ??

Ainur:
Jest parę niedociągnięć np:
1.nie ma dubbingu
2.miałem taką sytuację że np posługiwałem się bronią jednoręczną na poziomie wojownika chciałem na mistrza a tu jak byłem mistrzem to machałem bronią jak zielony tak samo z dwuręczną albo niektorzy nauczyciele broni uczyli tylko do 59.
są tam jeszcze jakieś ale ten patch napewno wszystko poprawi ale ogólnie mod super.

Legolas:
Dubbingu nie ma każdy to po pierwsze chyba że ludzie pracujący w The Poziomkaz w ogóle fajne jest to że zmienili wszystkie nazwy jagód na poziomki :D:D:D

jester:
ÂŚwięte Wygnanie-najlepsza broń na ozywieńców!!!
Znalazłem, ale nic nie robi ożywieńcom - jak tą "broń uruchomic".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej