Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom

<< < (4/13) > >>

r4d00:
Ja zakończyłem Gothica mając poziom w okolicach 45-47. Moją receptą na zdobycie takiego levelu było wyżynanie kolejnych pojawiających się potworków w każdym rozdziale i wypełnianie najmniejszych zadań. Również wpadłem do miasta orków z pieśnią na ustach i pokazałem im, gdzie ich miejsce   . Pzd.

assassineK:
Ja z tego co pamiętam miałem 51 lvl no ale wykonywałem tyle misji ile tylko mogłem ,tzn. nie pomijałem żadnych misji...

Mater of the Death:
W Gothicu I tak naprawdę da się nieskończenie wielki poziom zdobyć.

Ja zawsze wykonuje wszystki możliwe zadania (zanim dołączę do jakiegoś obozu wypełniam wszystkie z innych). Zabijam wszystkie potworki w lasach i te nowe które pojawiają się wraz z nowym rozdziałem. Przed zawaleniem Starej Kopalni wybijam tam wszystkich dwa razy (raz mieczem raz łukiem), to samo robię z Wolną kopalnią. Pod sam koniec wykańczam wszystkich z obozu i na ich obżerzach. Wykonuje zawsze quest Chromanina. Jak już to skończe to wzywam kilka armii ciemności (od xardasa) i wzywam Demony. Jak można zauważyć Demony można kupywać bez końca u Xardasa (a jeden dodaje 500 exp). Ostateczne miałem ponad 55 lvl (ale to naprawde musi się chcieć)

Pazoxi:
Kiedy grałem pierwszy raz w Gothic I , to mój poziom wynosił 34 :P Cienko bo pierwszy raz . Jednak ostatnio mój poziom to 48 . Wykonałem wszystkie zadania , wybiłem większośc stworów (chyba nawet wszystkie) , kilka bójek w NO i wybicie SO .

Dziecko Bezia:
Grając pierwszy raz nie przekroczyłem 35 poziomu, wiem że cienko ale ciekawość  fabuły zrobiła swoje   grając drugi raz doszedłem do około 47 i to bez konieczności krwawej bójki w starym obozie, taki level wystarczył mi do stworzenia postaci doskonałej, tzn. nauczyłem sie wszystkiego czego można było się nauczyć, wiadomo że zdolności typu Pż, mana, siła lub zręczność dociągłem do takiego poziomu, by bez problemu móc załatwić każdą postać w koloni i to każdym rodzajem broni  dokładnych wartości nie pamiętam bo ostatni raz w gothic 1 grałem rok temu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej