Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom

<< < (5/13) > >>

gothic_women:
Mój największy level w G1 to 52. Robiłam wszystkie zadania i wszystko zabijałam. Na planszy chyba nie zostawiłam ani jednego potwora i osobę ze Starego Obozu

Grigorian:
Podskoczyłem raz 40 levelu na 50 level.
Jak?  
Zebrałem wszystkich orków na mapie na skalnej skarpie na przeciwko Starego Obozu.
Użyłem Pirokinezy na orku .Palił się jak nie trudno się domyślić .
A teraz bug , wszyscy orkwie którzy przebiegli koło płonącego orka palili się.
I tak w 15 minut nabiłem 10 leveli.

Nefis:
Mój Level zawsze był blisko liczb 31-40 więcej sie nie da wycisnąć wykonałem wszystkie questy główne i paręnaście pobocznych takich jak "Przepis Snafa","Paser Fiska"idp.... ale najbardziej z questów pobocznych mi się podobał Choromanin [czy jakoś tak :] można się wyluzować się w tym zadaniu poznać kolonię górniczą nabić exp-a :] i chyba to wszystko aha z wieży mgieł gdzie się znajduje 1 i 6 chromanain jest dużo szkieletów i tak sobie nabiłem 2 levele.
PZDR Nefis

kuczaja:
Kurka Wodna!!! Jak wy to robicie! Ja grając bez kodów nie mogę się wybic z 34LVL, a nie potrafie już znaleźc byle ścierwojada (nie mówiąc już o trollu)! Mam nadzieje że jakoś polepsze swój wynik. Co do tematu, ja jak już wspomniałem mam 34LVL, mimo to mam nieźle podpakowanego wojownika. (ciekawe co robicie z dostawanym LP?). Podsumowanie: na tle waszych leweli mój to ścierwojad w stadzie cieniostworów  .

Pozdrowienia!!!

Dyum:
Ja po ukończeniu Gothica miałem 49 poziom

To pewnie dlatego, że wykonałem masę zadań pobocznych i wykonałem misje dla każdego obozu. No i prawie każdej nocy wychodziłem na polowania ( po 12 levelu już tylko na terytorium orków ) i rano wracałem z pełnym plecakiem i z dużo większą ilością doświadczenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej