Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom

<< < (3/13) > >>

Kurgan:
Ja wbiłem 38 poziom i dalej po prostu nie dało rady bo nie było na czym expić jest jeszcze jeden sposób do wbicia ogromnego lvla na kodach przywołujemy story helpera przenosimy się do 1 aktu i znów do 6 tak możemy wbić ogromny lvl.

Serafin_Gothic:
Osobiście jak na razie ukończyłem grę dwa razy i w obu przypadkach zakończyłem rozgrywkę na poziomie 32. Trzymałem się ściśle fabuły, choć wypełniłem też kilka pobocznych zadań. Chciałbym jeszcze przedstawić mój poziom i współczynniki (zrzut ekranu umiejętności przed zniszczeniem ostatniego serca):

[img]http://img340.imageshack.us/img340/9046/gothic2mz7.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Pawelck91:
Gdy ja kończyłem grę byłem zwykle na poziomie 44. Starałem się wykonywać wszystkie zadania, zabijać każde ruszające się stworzenie. Zawsze uczzyłem się broni dwuręcznej i pakowałem dużo punktównauki w siłę.

Ankh-Morpork:
ja skończyłem gothic'a1 na 41 poziomie, wykonywałem wszystkie zadania, które potrafiłem, a także starałem sie wybijac zwierzęta z całej kolonii. jednakże sądze, że na upartego da sie uzyskać wyższy poziom

Umarły:
ja wbilem 43 poziom dalej juz sie nie dalo bo juz nie bylo poprostu na czym expić tyle mi sie udalo i sie staralem specjalnie zeby miec jak najwiekszy level ... jak to sie mowi mozna stworzyc postac doskonala

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej