Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Poziom
Zuben:
Jeszcze nie na tym forum nie znalazłem tematu dotyczącego poziomu w Gothicu1 więc postanowiłem go założyć.
Temat polega na tym jaki największy poziom ustanowiliście w Gothicu1 i w jaki sposób dokonaliście tego wyczynu.
Moja historia jest taka że pewnego dnia postanowiłem ustalić jak największy poziom w Gothicu1. Zacząłem wykonywać wszystkie misje jakie istnieją w Gothicu1 dołączając do Starego Obozu poczyściłem wszystkie zwierzęta jakie były. W ten sposób uzyskałem 46 poziom.
PS. Proszę nie pisać postów na jedną linijkę.
Ciekawe Tapety G3
Anmarius:
Ja zyskałem 45 poziom, ponieważ niektóre zadanie za pierwszym razem, jak grałem pominąłem. Za drugim razem, też mi się nie chciało wszystkich zadań wypełniać, więc miałem ten sam poziom :) Pozdrawiam...
Legolas:
Ja ukończyłem ok 30 lvl mi sie wydaje. Bo gra mi sie troszke ścinała i nie chciało mi sie grać na nabijanie lvli. Trzymałem sie prawie ściśle fabuły gry i jakoś mialem coś ok tego 30 lvl. Wykonałem kilka dodatkowych zadań ale tylko kilka no i wszystko. Poza tym chodziło mi o to żeby przejść grę najszybciej jak sie da.
Grison:
Ja ukończyłem grę na poziomie 50. A to dlatego, że w grach Gothic charakteryzuje mnie wypełnianie wszystkich nawet najmniej znaczących zadań. Co do wybijania potworów to gdzieś tak w 5 rozdziale wystarczy się przejść po lasie ,który jest między starym obozem, a obozem na bagnie. ÂŁatwo, szybko i przyjemnie.
Arthas:
W ankiecie zaznaczyłem odpowiedź "Od 41 - 50". Takie też poziomy zazwyczaj osiągałem po przejściu całej gry. Niezbyt dobrze pamiętam moją ostatnią, zakończoną przygodę z Gothiciem, ale jestem prawie pewien, że moja postać osiągnęła w świątyni ÂŚniącego około 49 level/poziom. Podczas rozgrywki starałem się zabijać wszystko, co się da - chodzi mi tutaj o potwory i wszelakie bestie oraz próbowałem wykonać wszystkie questy, jakie twórcy przygotowali.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej