Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Poziom

<< < (2/13) > >>

Celeb:
Coś mi się zdaje ,że ankieta taka ,nietaka jakaś.....Niewiedziałem ,że aż 6 osób miała od 51-60.......Ja po przejściu WSZYSTKICH [prócz Chromanina xD] misji ,pobiciu paru stworków i takich tam zdobyłem coś koło 35 tylko....Bardzo podobnie miałem nawet w GII ,ale nieodchodze od tematu :D.Także ja nie wiem jakim cudem ludzie osiągają 51 levele ,jak ja po zrobieniu prawie wszystkich misji i wycięciu paru stworków mam taki level  .

albin:
Ja miałem ok 34-35 LVL   ale nie wypełnilem kilku zadań, teraz gram w mroczne tajemnice i będe sie starał o jak najwyższy lvl pozdro for all

Spam -> ostrzeżenie słowne. Następnym razem skończy się to warnem. [Arthas]

sokers:
Ja kończyłem tak koło 46 lvl. Wykonywałem prawie wszystkie zadania - i te główne oraz poboczne. Zabijałem wszystko co chodziło i było nieśmiertelne, oprócz tych co mi nie byli potrzebni ! Ale nigdy nie robiłem zadania z wieży mgieł( choć wiem na czy polega) bo nie lubie strasznie szkieletów !

Slomek.16:
Ja miałem 47 poziom.
Udało mi się to zrobić poprzez zabicie wszystkich zwierząt a także
przez pobicie wszystkich mieszkańców koloni (poza tymi których nie da się zabić)
a następnie wykończyłem ich z łuku(co daje podwójne doświadczenie)

Dark:
Oczywiście między poziomami 51 a 60.
Starałem się zabić w każdym rozdziale każdą bestię oraz wykonywałem wszystkie możliwe zadanka, korzystałem również ze sposobu opisanego przez kolegę powyżej, ale raczej rzadko, bo mimi, że to gra to źle ci z tym na sercu  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej