Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Zjawiska Niewyjaśnione

<< < (4/13) > >>

Airyx:
Podobnie jak Glorfinder wierzę w zjawiska nadprzyrodzone/niewyjaśnione. Wierzę w duchy i demony, w UFO oraz magię (ale nie taką typu: kula ognia, czy mordowanie dziewic, wycinanie im narządów rozrodczych i odprawianie nad nimi czarów ::). To jest nienormalne. Zwykłe kuglarstwo psychicznych ludzi). Nie neguję naukowych faktów, ale uważam, że istnieją rzeczy nadnaturalne, o których naukowcom się nie śniło. 8)

Byakugan:
Dexter666 :P A co wspólnego ma magia którą opisałem z Naruto??
Widziałeś kiedyś w Naruto telekineze?!?! Wpisz sobie w wikipedię "Magia" i poczytaj, a nie wpierdalasz (za przeproszeniem) swoje 5 gr. do mojej opinii!
Wszystko jest możliwe np. Hydrokineza, poprzez na przykład wytworzenie ogromnej ilości wilgoci, która po czasie stworzy wodę.
Dexter, powieniesz popracować nad "umiejętnościami myślenia" a nie pisać co ci wpadnie XD

Patty:

--- Cytuj ---Hydrokineza, poprzez na przykład wytworzenie ogromnej ilości wilgoci, która po czasie stworzy wodę.
--- Koniec cytatu ---
Jak zobaczę, to uwierzę. Szczerze wątpię, że coś takiego istnieje. Nie wiem, czy wiesz, ale artykuły na wikipedi piszą ludzie, a ci mogą mieć różne poglądy na te sprawy. No cóż, ja też radzę ci popracować nad tymi twoimi "umiejętnościami myślenia". Sam mam dobrze rozwinięte półkule mózgu i jestem inteligenty. Wiele osób tak twierdzi. Obrzucanie innych błotem dowodzi jej braku.

Byakugan:

--- Cytuj ---Obrzucanie innych błotem dowodzi jej braku
--- Koniec cytatu ---
Czyli rozumiem, że jej nie masz ;] No i co że ludzie na wikipedii, mają różne poglądy, ale ja je podzielam, takie trudne do zrozumienia?!
A ja wiem, że wiele osób twierdzi, że nie jesteś inteligentny, więc co? 1:1? Ja mogę powiedzieć, że jestem np. mistrzem świata F1. I co, uwierzysz?
Nie zarzucam ci 'nierozwiniętej półkuli mózgu' - sam to powiedziałeś.

Walentin:
Jeśli chodzi o zjawiska paranormalne to ja w nie jak najbardziej wierzę. Nawet troszke sie tym interesuję. Poprostu lubię rzeczy niewyjaśnione i dziwne. Oglądałam wiele audycji o takich rzeczach i myslę ze są prawdziwe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej