Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy spotkaliście jakieś ciekawe zdarzenia podczas gry?
Croc:
Ja kiedy szedłem po nordmarze zaatakował mnie pustynny pełzacz .
Paweł I:
Ja miałem taką sytuacje że:
1Jak kogoś odprowadzałem tam gdzie chciał to ten zniknął po prostu wszedł w ściane i misji nie mogłem robić >:(
Jak robiłem misje 2 raz to było już ok ;D
2Jak sobie spaceruje po krainach to podłoga znikła po prostu była przeźroczysta.
Mam pytanko niema żadnego patcha żeby już nie było tych bugów i błędów.
Azariel:
ja miałem taką sytuację.
widzę orka przy ognisku i pakuje mu bełt w łeb.Podchodzę i patrze że ork nie leży tylko siedzi normalnie przy ognisku ale nie żyje.
gumbas18:
Mi się zdarzyło coś takiego
Wyruszyłem do jaskini Ortegi żeby go zabić. Kidy wszedłem do jaskini i pokonałem wszystkich bandytów to Ortega zaczął biec i wszedł w ścianę ale kiedy poszedłem do Montery i dostałem zadanie żeby zabić wilki to wszedłem do tej jaskini i nagle ze ściany wyskoczył mi Ortega i go zabiłem i zliczyłem Questa, a drugie co mi się zdarzyło to grałem sobie w Gothic 3 i zapisałem grę ale kiedy ją wczytałem i jak chciałem np. zrobić misję dla handlarza któremu Ortega zabrał oliwę to wszedłem do tej jaskini a tej oliwy nie było, a jak chciałem pomóc gońcowi leśnemu zabić płochliwe jelenie to ich też nie było, a kiedy poszedłem do buntowników koło farmy która znajduje się koło Montery to tam powinny być paczki z bronią a ich tam nie było i chodziłem do każdych buntowników i u nikogo nie było tych paczek a jak chodziłem po miastach i szukałem teleportów to tam gdzie one powinny leżeć to ich nie było :( :( :( :( :( :( :( :(
L.E.N.I.N:
Ja miałem wiele bugów np.
-do Okary przyłażą pełzacze
-jak ide zabić Hassana(tego zabojce Ramireza)to w ktoryms momencie wpadamw piasek i macha mi rekoma jakby spadal z góry a jak go poruszam to normalnie robi to gdzie każe mu isc ale to wyglada jakby spadal
-ide gdzies kiedyś przez las a tu mi z 20 goblinow wyskakuje(nie byłem w tej riunie Faring)i z 10 Schratow i mnie zabili
-jestem na pustyni z ziemi normalnie jak ozywiency wylazi 3-6 rabusiów
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej