Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy spotkaliście jakieś ciekawe zdarzenia podczas gry?

<< < (10/16) > >>

Laki13:
Różne bugi np. atakuje orków, a jeden ork stoi, nie atakuje mnie, a co najciekawsze jest za mną!. Do tego znikanie NPC-ów np. idę do Montery nie ma gościa, później znów wracam za chwilę już jest, później znowu przychodzę nie ma i tak się dzieje często. Do tego przenikanie obiektów (dwa wilki w jednym ;p), zatrzymywanie się w rónych obiektach np. skały. Więcej bugów nie zuważyłem

Ukulele:
Ja robiłem ostatnio questa 7 pierścieni alchemików w Geldern i w pałacu w komnacie szamanów skradam się w nocy,kradnę pierścień za pierścieniem no i przy ostatnim wyłazi ork ze ściany (hmmm) no i wiecie : "śmiesz mnie okradać morra"...quick load... poza tym lewitujące drzewa, rośliny, zawieszki NPC-ów, potworów, wtapianie się w ziemie itd. ÂŚmieszy mnie jeszcze jedno w gothicu (ale to w całej serii było) czasami jak siekniesz PIERWSZY jakiegoś NPC-ta to okoliczni ludzie wyciągają broń i... leją go razem z tobą :D

Merdarion:
Najbardziej utkwił mi w głowie całkowity brak tekstur, na drodze z Klanu Ognia do Klanu Młota.
Na szczęście gdy załadowałem ostatni zapis wszystko wróciło do normy.

Ulather:
 .JA miałęm takie zdarzenie ide sobie ide do miasta at u nagle wszyscy najemnicy napieprzją sie z Orkami  .

Eogen:
-Kiedy wszedłem do Nordmaru przełęczą w Faring patrze, a tam Milten nawala się z rozpruwaczami
-W Geldern wziąłem sobie hełm pierwszego palladyna każdy ork się patrzył i niec nie mówił później wykonywałem zadanie z pierścieniami alchemików okradam tego maga ognia wychodzę, a tu atakują mnie wszyszcy orkowie z miasta
-Szedłem do jakiejś opuszczonej kopalni, nagle ekran robi się czarny, wyskakuje menu z umiejętnościami i zaczynam tracić życie, manę i wytrzymałość

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej