Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy spotkaliście jakieś ciekawe zdarzenia podczas gry?

(1/16) > >>

Dachowy:
Witam!
Jestem ciekawy czy mieliście kiedyś jakieś ciekawe i niezwykłe zdarzenia.
Ja na przykład idąc po pustyni zobaczyłem dwóch niewolników bez imienia
unoszących się nad ziemią. Zabiłem ich z kuszy i nie uwierzycie!
Jeden z nich miał 5 sztabek rudy. Ciekaw jestem po co mu to  
Jeżeli spotkaliście coś podobnego to piszcie tutaj.
Pozdrawiam Dachowy.
[img]http://www.blog2geek.com/illus/l-info-prion-inside/00349579_400.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

xmati06:
Dobre;)
Ja miałem taką przygodę że sobie idę przez jakąś łąkę a tu ni z tąd i z owąd z ziemi troll wyskoczył.:)
Jakież było moje zdziwienie:) Ale słyszałem że bywają i lepsze sytuacje że goście przez ściany przechodzą, przez sufity wpadaja itp.

Nexxis:
Ja gdy próbowałem zabić ortegę i jego bandytów, miałem taką sytuacje ze goście weszli w ścianę i nie mogłem ich załatwić, oczywiście o zaliczeniu questa  mogłem zapomnieć.

Arthas:
Wielokrotnie w Gothic 3 natykałem się na wszelkiej maści błędy i bugi, które od biedy można nazwać ciekawymi i dziwnymi zdarzeniami. Niektóre z nich były śmieszne i komiczne, inne zaś psuły mój nastrój i radość czerpaną z tej niezbyt udanej produkcji. Najczęściej zdarzało mi się, że podczas rozgrywki postacie, które za mną podążały, po prostu znikały, przez co nie mogłem kończyć zadań, co było bardzo irytujące. Innymi, często spotykanymi u mnie sytuacjami i zdarzeniami były "klinowania" i "zawieszania się" różnych NPCów oraz zwierząt, co naprawdę mogło być czasem śmieszne.

Onar:
Raz mi sie niewiadomo skąd wziąl Pełzacz w Reddock.Albo lepiej:po wyzwoleniu Cape Dun oglądam sie za siebie a za mną stoja dwa ogry.
Miałem też taką sytuacje ze złodzieje w jaskini (nie Ortega) powłazili w sciane.  :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej