Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy spotkaliście jakieś ciekawe zdarzenia podczas gry?
ROAREKODWIERTAREK:
w sumie nic takiego niezwyklego mnie spotkało
Najlepsze było jak stado wilków goniło jednego scierwojada i przez jakis czas nie moglo go pochwycic, ale w tej grze to normalne zjawisko raczej
Vassili:
ja zaraz po zdobyciu montery chodze sobie by pozbierać bronie i złoto. idę tak sobie koło farmy i widze dwóch orkowych zwiadowców. Zabijam ich bez wahania bo mysle ze zdają raport o zdobyciu montery. Albo jestem sobie w redock, wychodze i atakuj mnie orkowy najemnik. Albo jeszcze idę do okary za rufusem i nagle on znika. Wszedł do dz
rzewa i już nie wyszedł
Vertex:
A ja niedawno jak gralem w gothica trafiłem na ciekawe zdarzenie  A mianowicie na lewitującą broń. Jeśli ktoś dalej nie wierzy załączam screena ktorego zrobilem:
[a href=\"http://www.vpx.pl/grafika,121090.html\" target=\"_blank\"]http://www.vpx.pl/grafika,121090.html[/a]
Widać gość palił za dużo bagiennego ziela
Ingmar:
kiedy doszedłem do nordmaru, postanowiłem trochę oczyścić okolice :P i miałem takie coś, ze wszystki stwory miałem na jednego hita ! Czy to nie był Ogr, czy Elitarny ork to wszystko padało za pierwszym razem... A moje największe ośiągnięcie to było trafienie w kopyto pędzącego jelenia :D. "Pozdrawiam,"
Ares_mad:
Mnie się ciagle zdarza ze na drodze gdzie przebywa Druid Porgan i Arkantos. Gra mi się cholernie tnie. Za pierwszym razem jak podchodze jest spoko, ale w pozniejszym okresie gry to po prostu jak zblizam się do tego rejonu to po prosu predkosc klatki na sekunde spada mi drastycznie do ~3~4. Dziwne nie?
już 3 raz przechodze ta gra i ciagle mi się ten bug powtarza. Teraz niedawno znalazlem powod dlaczego się tak cielo jak cep ..... poprostu wiekszosc jakby stworzen zabitych RESPAWNOWALO się na wzgorzu!! doslownie! jak zobaczylem to to poprostu uwierzyc nie moglem. Sprawe rozwiazalem nast: cheat fly by dostac się na gore i zniej zejsc , god by uzywac jakos czarow bo czasu raczej malo jak cala horda wali z gorki na ciebie xD więc meteoryty , deszcze ognia , i eksplozje lodu to tak mialem ok. 20 masakry (wszystkie potwory: wilki , dziki , bizony , topielce (bagienne tez) kriopijcy gobliny (czarne,szamany) szablozebne, zebacze , scierwojady , jelenie jaszczury (ogniste tez) cieniostwory Nawet KURY!! i jaszczurki ;p aha i ok 150 chrzaszczy więc nie dziwilem się ze komp mi się wieszal przed tuningiem xD
ps 2 godziny zajelo mi zbieranie trofeow x-(
cholerka ale się rozpisuje xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej