Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy spotkaliście jakieś ciekawe zdarzenia podczas gry?

<< < (8/16) > >>

Vassili:
ja gdy zdobywałem montere bohater gry walczył dwoma broniami choć nie byłem nauczony!!! Na dodatek jedna to był zardzewiały mmiecz dwuręczny czy jakoś tak się nazywał!!! A ja nie miałem tyle siły!!!

maciek18-96:
ja miałem taki syf że miałem tak dobrze rozwiniętą postać a gdy poszedłem do xardasa to go nie było w wieży tylko jego sługa szkielet  

Wutras:
ja miałem tego bug-a że sepy stają i nic nie robią i że mi ork utkonoł w skale jak walczyłem w nordmarze

tym1:
Ja za to jak odbijałem w POJEDYNKÊ na chyba 21 lvl-u bez magii kopalnie w klanie młota to jade i tne 1 ork, kolejny ork, następny ork, rozglądam się, piję miksturkę leczenia, a tu nagle z sufitu spada na mnie jakiś powietrznodesantowiec orkowy i mnie eszcze z bliska chce z kuszy nawalać, a ja czuje smród z jego gemby    wyciągnąłem podjaraną kose i ściąłem gada

Doman:
1.Jak szedłem z tymi koczownikami na mora sul, to oni wszyscy weszli w skałę (tom na której jest mora sul) i za chwilę się zabili
2.Po otwarciu świątyni mora sul, szedłem z jakimś magiem wody przywódców umarłych zabić, a ten mag (chyba Riordian) zaczął sobie chodzić w kółko, pobiłem go, a ten poszedł sobie do swojej kryjówki
3.Miałem wyzwolić myrtanę, poszedłem do montery, i zastałem 2 orków bez imienia, żadnego najemnika orków, na farmach koło montery też nikogo nie było, zabiłem tych orków i nic się nie pokazało że montera wyzwolona tylko cały czas grała ta muzyczka co gra jak się wyzwala miasto
4.W Vengardzie nie byłó żadnego orka, a co najważniejsze nie byłó Rhobara, a ja miałem misję "zabij rhobara"
4.Nie było Zubena, choć szukałem chyba 10 razy tą jego salę
5.W kopalnie klanu młota nie było żadnego orka!
6.Walczyłem z cieniostworem, aż nagle ja się zamieniłem w cieniostwora
7.Tym razem nie było Xardasa
8.Wybrałem drogę adanosa (zniszczyłem 5 artefaktów) poszedłem do bakaresztu, i wypełniłem zadanie "za beliara"
9.Po przejściu przez portal do nieznanych krain z Xardasem byłem za chwilę w Ardei i ją wyzwalałem

Grałem w b.dużo gier ale w żadnej nie było tyle i takich bugów jak w gothic 3!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej