Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Czy spotkaliście jakieś ciekawe zdarzenia podczas gry?
Lesterek:
Ja sobie przyszedł się wyspać do Gothy dobra jest już ranek a tu nagle zaczeły spod ziemi się wyłaniać całe armie orków w końu gra tego nie wytrzymała i wywealiło do windy :D ale była rzeÂŹ
Vacuum:
Już ktoś pisał o ograch w Cape Dun. Też tak miałem. One chyba jakimś cudem wychodzą z tej jaskini poniżej. I regularnie rozbójnicy na drodze do Montery wchodzą mi w ścianę. Kilka razy probowałem ich wybić wszystkich i nigdy mi się to nie udało, bo zawsze paru znika w ścianie jaskini. Bardzo fajna opcja (ale już nie błąd) to napuścić wilki niedaleko Klanu Ognia (a tam jest spokojnie ze 20 sztuk) na pobliski obóz orków. Niezła jatka!
A, i jeszcze ilekroć wchodzę do gothy po wyzwoleniu miasta, to mnie ścigają za kradzież! A nic nie ukradłem! No dobra, zabrałem wszystko z kufrów po pokonaniu demona, ale to się chyba nie powinno liczyć, bo wtedy jeszcze Gotha była opanowana przez trupy!
chlebek17:
Mam misje przyprowadzić avogardo do miasta a on mi nie idzie tylko gadam a on kuper zaciął sie!
Szabloząb:
To tak:
-W Reddock znalazłem agresywnego dzika musiał spaść pięterko niżej
-Lwitujące drzewa i rośliny (to jest bug) ale czyż nie ciekawe??
-Podczas questu "Wolna kopalnia Reto"(w klanie młota)miałem 2 myśliwych z klanu Wilka i Morta podczas zarzartej walki jeden drugiego walnoł tasakiem i się pożarli ... na dodatek Mort im jeszcze kibicował
-Ciekawe jak niszczyłem Vengard i "szturmowałem pałac króla" Robak2 zaczoł uciekać z okrzykiem "Uciekajcie głupcy!" Ta jasne fajny król
Thorbjørn:
Ja miałem jedno jedyne zdarzenie . Zamieniłem się w bizona i biegam seobie po lesie , a tu nagle ryk i łubudu bizon is dead Patrze na górę , a tam takie wielkie stwory ! Jak dinozaury !!
Później nie znalazłem tego miejsca . Chciałem się zemścić .
Gdy odprowadzałem jednego z magów wody do koczowników , to potem poszedłem dalej na granicę Varantu z nieznanymi krainami . Patrzę , a tam jakiś posąg Beliara lub coś
Później tego nie znalazłem . A gdy szedłem dalej to patrze a tam gdzie jest granica , to jest wyrwa
Myślałem , że zrobią granicę jak w Myrthanie ( wodospad itp ).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej