Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy spotkaliście jakieś ciekawe zdarzenia podczas gry?

<< < (3/16) > >>

Lesterek:
Ja sobie przyszedł się wyspać do Gothy dobra jest już ranek a tu nagle zaczeły spod ziemi się wyłaniać całe armie orków w końu gra tego nie wytrzymała i wywealiło do windy :D ale była rzeÂŹ

Vacuum:
Już ktoś pisał o ograch w Cape Dun. Też tak miałem.    One chyba jakimś cudem wychodzą z tej jaskini poniżej. I regularnie rozbójnicy na drodze do Montery wchodzą mi w ścianę. Kilka razy probowałem ich wybić wszystkich i nigdy mi się to nie udało, bo zawsze paru znika w ścianie jaskini. Bardzo fajna opcja (ale już nie błąd) to napuścić wilki niedaleko Klanu Ognia (a tam jest spokojnie ze 20 sztuk) na pobliski obóz orków. Niezła jatka!    
A, i jeszcze ilekroć wchodzę do gothy po wyzwoleniu miasta, to mnie ścigają za kradzież!    A nic nie ukradłem! No dobra, zabrałem wszystko z kufrów po pokonaniu demona, ale to się chyba nie powinno liczyć, bo wtedy jeszcze Gotha była opanowana przez trupy!

chlebek17:
Mam misje przyprowadzić avogardo do miasta a on mi nie idzie tylko gadam a on kuper zaciął sie!

Szabloząb:
To tak:
-W Reddock znalazłem agresywnego dzika   musiał spaść pięterko niżej
-Lwitujące drzewa i rośliny (to jest bug) ale czyż nie ciekawe??
-Podczas questu "Wolna kopalnia Reto"(w klanie młota)miałem 2 myśliwych z klanu Wilka i Morta podczas zarzartej walki jeden drugiego walnoł tasakiem i się pożarli  ... na dodatek Mort im jeszcze  kibicował  
-Ciekawe jak niszczyłem Vengard i "szturmowałem pałac króla"   Robak2 zaczoł uciekać z okrzykiem "Uciekajcie głupcy!" Ta jasne fajny król  

Thorbjørn:
Ja miałem jedno jedyne zdarzenie . Zamieniłem się w bizona i biegam seobie po lesie , a tu nagle ryk i łubudu bizon is dead   Patrze na górę , a tam takie wielkie stwory ! Jak dinozaury !!
Później nie znalazłem tego miejsca . Chciałem się zemścić .

Gdy odprowadzałem jednego z magów wody do koczowników , to potem poszedłem dalej na granicę Varantu z nieznanymi krainami . Patrzę , a tam jakiś posąg Beliara lub coś    
Później tego nie znalazłem . A gdy szedłem dalej to patrze a tam gdzie jest granica , to jest wyrwa
Myślałem , że zrobią granicę jak w Myrthanie ( wodospad itp ).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej