Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Czy spotkaliście jakieś ciekawe zdarzenia podczas gry?

<< < (2/16) > >>

Dante:
To kiedyś podczas 1 próby przejścia gry , gdy zaliczyłem ostatnie miasto tzn. wyzwoliłem z rąk orków ( bodajże Trelis ) wkraczając w piaski Varantu grunt pod moimi nogami stał sie przezroczysty! Próbowałem zapisać gre bo to przy różnych bugach w G1 i G2 pomagało a tu nic... ERROR ! A miałem jednego save'a :) Następstwem tego był zakup nowej myszki ponieważ starą ubiłem na śmierć :P

Dark Ulthar:
u mnie tak jak u dantego (tyle że w cape dun) ucieło mi połowę miasta wraz z gościami.Bodobnie jak u orca szamana gdy w pocie czoła wyzwoliłem cape dun zabił mni ogr i trzeba było wczytywać od nowa (po wyzwoleniu nie zapisałem)

sorry nie "jak u dantego" tylko ja u orca szamana . mały błędzik :)

Dwight:
Gdzie jest ten bandyta ortega na wybrzeżu go nie znalazłem proszę o pomoc i czy ma oko innosa

szczotex:
Co ma Ortega do Oka Innosa?? A tak pozatym to jego jaskinia jest przy kamiennym kręgu tam gdzie stoi Chris.

Nero:
Ja miałem taką przygodę:
Odprowadzałem Yasmin do <hyba> Hamida. Zabiłem Mroczne zębacze oglądam się za siebie, a tu Yasmin idzie do tyłu!! Ja do niej gadam-nic  dalej idzie do tyłu!! Daje jej miksture uzdrawiającą a ona dalej do tyłu!! Na koniec doszła spowrotem do obozu i zaczęła znowu tańczyć!! i nie mogłem jej znowu kupić :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej