Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Komunizm

<< < (18/32) > >>

Isentor:
No tak skoro nie można znaleźć odpowiedzi łatwiej stwierdzić, że pytanie jest złe.

Kozłow:
Skoro tak twierdzisz...

Respev:
Tak, bo jedyną prawdę reprezentuje dziadzio Lenin.

truebezi:
Nie będę wchodził w polemiki z tobą, na poziomie personalnym i odpłacał podobną "argumentacją". Wystarczy, że rozmawiałem z tobą na GG i dowiedziałem się od ciebie że oficerów w Katyniu mordowali Niemcy, a Ci co twierdzą inaczej to Według ciebie ulegli propagandzie ( pewnie Jelcyn też skoro przyznał że to Sowieci zrobili, no i oczywiście Gorbaczow to tez pachołek propagandy burżuazyjnej, bo również przyznał że jego ziomki to zrobili ).
Jestem ciekaw skąd ty wiesz, jakie ja książki czytam. Swoją drogą trochę wstyd, że taki nieopierzony smarkacz jak ja który przeczytał według Ciebie kilka książeczek  i przeszedł pranie mózgu  na lekcji historii  zagiął takiego mędrca. Po prostu kompromitacja, co by twoi współtowarzysze powiedzieli.
Na koniec powiem tylko że można dyskutowac, spierać się ale z takimi fałszerzami historii jak ty nie ma co dyskutować.

stefan666:

--- Cytuj ---Tak, bo jedyną prawdę reprezentuje dziadzio Lenin.
--- Koniec cytatu ---

Nie racje jeszcze ma Che, Fidel, Stalin, Mao, Gomułka, i reszta skurwysyństwa. Racje mają tylko ich książki i ich podobnym i tylko artykuły z portali podobnych do [+] LBC. Tak trzymaj Lenin wiecznie żywy, tylko jakiś zielony się z tyłu robi no cóż.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej