Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Komunizm

<< < (17/32) > >>

Serail:
Respev, konstytucja mówi jasno, ze zabrania się tworzenia partii politycznych nawołujących do totalitaryzmu, a więc tego "innego komunizmu". Otóż marksizm jest dozwolony. Jeśli zaś chodzi o SLD, to po akcji prezydenta "zawetuj Donka" poparcie SLD skoczyło.

stefan666:

--- Cytuj ---Kozłowski 18:11:18
sęk w tym, ze ja ci wejdę prędzej czy później w paradę, jeśli ty będziesz miał takie życie, jakie chcesz teraz mieć ;] Albo ułozy się tak, że przestaniesz chcieć mieć takie życie.
Ja 18:11:37
mam sie bac?
Kozłowski 18:12:17
niekoniecznie. raczej obstawiam drugą opcję.
Ja 18:12:22
niby jak mi wejdziesz pamietaj ja ide do policj do zobaczenie po 2 stronie
Ja 18:12:23
;]
Ja 18:13:40
po 2 za ten tekst.. mogl bym juz spokojnie
Ja 18:13:42
isc do sadu
Kozłowski 18:14:05
Ciekawym kogo wybierzesz - rzesze ludzi, czy oddzialik policji? ^^
--- Koniec cytatu ---

To jest rozmowa w której kozłow teoretycznie grozi mi że wejdzie mi w paradę mogę dać całość jeżeli ktoś zainteresowany teraz spójrzcie kogo przed sobą macie.

--- Cytuj ---ÂŚmieszysz mnie ^^
--- Koniec cytatu ---

kiedy coś idzie nie po twojej myśli włącza ci się taka lampeczka,  ba zaczynasz wierzyć w to co piszesz i szczerze mówiąc na prawdę Ci współczuję kiedy będziesz miał nową prace co miesiąc bo reszta pracowników będzie miała dość Marksa.

--- Cytuj ---Zresztą skończmy to i niech Isek zamknie temat.
--- Koniec cytatu ---

Jedyne mądre słowo jakie od ciebie usłyszałem

Kozłow:
ÂŚmieszysz mnie ^^

--- Cytuj --- kiedy coś idzie nie po twojej myśli włącza ci się taka lampeczka,  ba zaczynasz wierzyć w to co piszesz i szczerze mówiąc na prawdę Ci współczuję kiedy będziesz miał nową prace co miesiąc bo reszta pracowników będzie miała dość Marksa.
--- Koniec cytatu ---

Ale co ma iść nie po mojej myśli? Przytaczasz fragment rozmowy z tym, jak naprawdę uważam, jednocześnie przekręcając to, że ci grożę. To ty nie masz już teoretycznych argumentów.

Zresztą skończmy to i niech Isek zamknie temat.

Isentor:

--- Cytat: Kozłow w 08 Styczeń 2009, 18:31:39 ---To ty nie masz już teoretycznych argumentów.
Zresztą skończmy to i niech Isek zamknie temat.

--- Koniec cytatu ---
Truebezi przedstawił wystarczające kontrargumenty na to co zapodałeś. Więc jak najbardziej nie ma o czym rozmawiać bo cię chłopak zagiął.

Kozłow:

--- Cytuj ---Truebezi przedstawił wystarczające kontrargumenty na to co zapodałeś. Więc jak najbardziej nie ma o czym rozmawiać bo cię chłopak zagiął.
--- Koniec cytatu ---

Truebezi swoje "wystarczające kontrargumenty" bierze ze szkoły, albo z TV - czy różnych książeczek nieobiektywnie wydanych przez takich Ossendowskich, których powielają Ossolińscy dajmy na to, czy inne Wołkogonowy (sprawa dokumentów Sissona - proszę się zapoznać)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej