Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Uriziel czy Szpon Beliara?

<< < (3/9) > >>

Arti121:
Ja wybrałem uriziel bo jest według mnie piękny. Zabija postacie na miejscu, poniewaz je pali. A szpon, jak wspomniał kolega, jest nieprzewidywalny, nie mozna na nim polegac. Po za tym do Uriziela mamy zbroje z rudy, a do szpona nie. Uriziel ma stałe obrazenia.

Cesc:
Według mnie lepszy jest Szpon Beliara. Możesz go stopniowo ulepszac, co daje nam efekty. No i przede wszystkim sam przystosowuje się do używanej prez znas techniki(chodzi o B.Jednoręczną i Dwu...) No i Szpon Beliara nie wymaga siły do "podniesienia go".

Fortuno:
Uważam iz lepszą bronią okazuje się URIZIEL. Moze palić wrogów co bardzo mi się podoba,a z kolei Szpon zsyła na wroga gniew Beliara w postaci potężnej błyskawicy. Obie te bronie są wspaniałe, lecz lekka szala zwycięstwa przechyla się na stronę broni z G1.

Ankh-Morpork:
lepszym mieczem jest szpon beliara- i to pod każdym względem! można go ulepszać i zadaje nieraz obrażenia od błyskawic. URIZIEL także jest potężnym mieczem, zadaje obrażenia od ognia, jednakże nie da sie tej broni ulepszyć   . poza tym szpon beliara wygląda fajniej i groźniej niz uriziel   .
pozdr.-milten14

Syriusz23:
Szpon Beliara:
- Boża broń
- da się ulepszyć
- zadaje dmg od błyskawic
- dostosowuje się do bohatera
- NIE jest najlepszy w G2

Urizel
- Orkowa broń
- wykuta z magicznej rudy
- zadaję dmg od ognia
- ma doskonały wygląd
- JEST najlepszy G1

No cóż... gdyby te oba miecze przenieść do G3, a Uriziela zrobić 1ręcznym, pokusiłbym się o walkę dwoma mieczami, i żaden z nich by mi nie przeszkadzał, że nie byłby gorszy i nieciekawy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej