Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Uriziel czy Szpon Beliara?

<< < (2/9) > >>

KrokusM:
Ja wybieram Szpon. ÂŚwietnie wygląda, jest wykuty przez samego Beliara, no i przy uderzeniu we wroga spada nań błyskawica... Dodatkowo jego obrażenia wzrastają wraz z naszym poziomem doświadczenia, co sprawia, że jestem do tego miecza bardziej przywiązany. Jeszcze jednym jego atutem jest to, że jeśli jesteśmy bardzej obeznani w broni jednoręcznej(lub odwrotnie), Szpon takim też będzie typem broni.

oktoffel:
może ja jestem jakiś dziwny czy coś ale to co Wy widzicie jako zalety Szopnu ja to odbieram jak wady      no bo mówicie że super jest to że czasem błyskawica wyskoczy. A mi się zdaje że to było dziwne bo jest taka niepewność czy teraz Szpon mi pomoze czy też nie, nie wiedziałem czy mogę na nim polegać, a Uriziel zadaje zawsze takie same obrażenia i wiem czego się mogę po nim spodziewać   Następnie jego rozwój wraz ze mną - jest taki niestały i jakby "używany". Ja tam wole Uriziela który zawsze jest taki sam, został wykuty dawno temu i zachowuje swoją moc. Co z tego ze został wykuty przez Beliara? A na domiar mądrego jest teraz wykorzystany do walki z swoim twórca - co za ironia   A Uriziel został wykuty przez...No własnie - przez kogo? To mu nadaje aurę tajemnicy   nie ważne kto go wykuł ważne że się sprawdza w walce.

Lees:
Zdecydowanie Uriziel.
Po pierwsze:
Nie trzeba się co 2 poziomy do kapliczki Beliara po ulepszenie,
Po drugie:
Bardziej zabójcza broń od Szpona Beliara.
Po trzecie:
Miecz miał kiedyś generał armii ludzkiej więc można powiedzieć że Uriziel jest odzwieciedleniem dobra a Szpon Beliara zła.
Po czwarte:
Uriziel jest bardziej tajemniczy.

kubason:
Zdecydowanie Uriziel gdyż lepiej wygląda niż Szponek, a siłe też ma potężną. A jak z kimś walczysz tak aby go nie zabić, to lepiej go nie używać gdyż on po uderzeniu pali i każdy umiera spalony .
Czemu nie Szpon Beliara, odpowiedz jest prosta ten miecz naprawde jest z wyglądu beznadziejny i obrażenia(można je zwiększać)też są mizerne. Ale góre bierze wygląd Szponka.

Pragnę też dopisać, że to jest już mój 150 post w mojej całkiem krótkiej karieże w Tawernie. HURA!!!!

goliat:
Stawiam na szpon Bekiara. Oprócz normalnych obrażeń dodochą jeszcze błyskawice, które mogą porazić kilku wrogów naraz. Tego to nawet Uriziel nie potrafił.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej