Arkhan- Nicki tego usera zmieniają się jak płytki pancerne na zbroi Boby Fetta - czyli często.

Z tego co pamiętam, to miał on ich chyba z sześć bądź siedem i nadal wszystkich nie mogę spamiętać. Aczkolwiek na Tawernie Gothic został przy jednym - Arkhanie i przyznam, że jest niczego sobie. Bardzo dobrze wkomponowuje się do Marantu, gdzie jest Magiem. Jedynym dla mnie minusem jest to, że czasami zdarza mi się go pomylić z Arthasem. Ale cóż, należy Ci się te 9/10.
- Z tym już jest gorzej. W sumie jest niczego sobie, ale brak tu czegoś. Przedstawia on jakiegoś mężczyznę z różą (??) i to wszystko, co udało mi się z niego rozszyfrować. Po prostu nie wpada w oko i wszystko się na nim zlewa. Ale i tak dzięki Bogu nie jest to jakiś obrazek postaci z Gothica, czy ,,cóś" tym stylu. 7/10.
- Tu także nie jest imponująco, gdyż w Twojej sygnaturce widnieje sam tekst i dwa samotne userbarki. Tekst tyczy się Twoich artów, które wykonałeś na ptorzeby Tawerny Gothic, bądź które są w trakcie pisania. Ale to i tak jest lepsze, niż jakieś głupie cytaty lub ,,prawdy życiowe/gothicowe".
Na kolejny ogień idą te dwa nieszczęsne ubki - szkoda, że tylko dwa, gdyż bardzo lubię ich większą ilość. Gothic - widać, że jesteś prawdziwym fanem tej gry, ale trochę szkoda Ciebie... (wiesz, że chodzi mi o to, co zamierzasz). 7+/10
- Teraz czas, by ocenić Ciebie jako usera. Muszę przyznać, że jesteś baardzo aktywny i zaliczasz się do pierwszej piątki, która posiada najwiecej postów na tymże forum. Dodatkowo nie są ona nabijane - a to się chwali. Starasz się pomagać innym, a często też tej pomocy szukasz. Jesteś redaktorem forum - i to nie byle jakim, gdyż razem ze Snopkiem tworzycie wspaniały zespół - jak dla mnie jesteście najlepszymi redami, jakich miałem przyjemność spotkać. Można by rzec, że jesteś wzorem do naśladowania i na forum potrzebnych jest więcej takich userów.
- Lubię Cię, bo... po prostu, że jesteś. Tyle razem przeszliśmy, że można by napisać małą książkę. Znamy się od dobrych dwóch lat i tylko czasami występowały między nami sprzeczki. Zawdzięczam Ci także oparcie, gdy go potrzebowałem. Potrafisz podnieść na duchu i pomóc, gdy tej pomocy ktoś naprawdę potrzebuje. Jesteś bardzo wartościowym człowiekiem i cieszę się, że znamy się tak bliżej.
- Czasami jesteś zbyt porywczy, ale to ujdzie. Po prostu walczysz o swoje racje i ja to szanuję.
Respect with
Boba Fett