Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Błędy twórców ?
Celeb:
Mnie też t irytuje ,ale ludzie to realizm jak powiedział oktoffel!!No przecież ,gdybyście tak naprawdę walczyli to myślicie ,że wilk by mógł was nie zabić na późniejszym levelu??Zdarza się :P.Denerwujące jest w tym zabijaniu tylko to ,że zbroja nic ci praktycznie nie daje [stwór cię zabija dwa razy krócej XDDDDD] ,ale wystarczy umieć grać.Ja tylko nienawidze jak NPC pójdzie se [np.ten mag do Okary] zdechnie i po zadaniu i jeszcze ,że shaman orków zabija mnie po DOSŁOWNIE 2/3 czarach jak mam z 40 lv. i jedną z najlepszyh zbojek :P.Czyli podsumowując nie podoba mi się system czarów i wymagania ;P[masz 1 giga RAMU ,a wczytuje ci się z 3 minuty nawet].
Bondzik:
Otóż kiedy pływamy wciśniemy klawisz odpowiedzialny za włączenie mapy (domyślnie "M") Nasza postać zacznie chodzić po wodzie...
P.S mam otóż problem z przeglądarką "szukaj" zawsze wyskakuje że nie znalazło danego tematu. Może to być spowodowane przez przeglądarkę ?
--- Cytat: Rethon^^ ---Ty to masz, ja to mam i sądzę, że wszyscy też to mają więc nie wiem po co to piszesz jak i tak z tego sensacji nie będzie skoro to po prostu kolejny głupi bug. Tak poza tym to jest realne xD Nikt pływając mapy raczej nie ogląda.. poszli mocno na realizm :P
--- Koniec cytatu ---
Nie chodzi mi o sensacie tylko chciałem tym sie zwami podzielić...
--- Cytat: Rethon^^ ---Takie coś ci wyskakuje wtedy gdy takiego tematu po prostu nie ma. To znaczy, że nikt takiego nie założył. Wszystko na temat
--- Koniec cytatu ---
Właśnie nie. Patrzyłem nawet jak dany temat był...
Rethon^^:
--- Cytuj ---Otóż kiedy pływamy wciśniemy klawisz odpowiedzialny za włączenie mapy (domyślnie "M") Nasza postać zacznie chodzić po wodzie..
--- Koniec cytatu ---
Ty to masz, ja to mam i sądzę, że wszyscy też to mają więc nie wiem po co to piszesz jak i tak z tego sensacji nie będzie skoro to po prostu kolejny głupi bug. Tak poza tym to jest realne xD Nikt pływając mapy raczej nie ogląda.. poszli mocno na realizm :P
--- Cytuj ---P.S mam otóż problem z przeglądarką "szukaj" zawsze wyskakuje że nie znalazło danego tematu. Może to być spowodowane przez przeglądarkę ?
--- Koniec cytatu ---
Takie coś ci wyskakuje wtedy gdy takiego tematu po prostu nie ma. To znaczy, że nikt takiego nie założył. Wszystko na temat
Rakbar Nasard:
Mnie wkurzało naj naj najbardziej to że podczas misji w Monterze ( zbieranie przenicy) nie było wogóle tej przenicy na farmie i misja nie do zrobienia to samo było z mlekiem. Dołącze sie też do krytyki potworów z magią są za trudni do pokonania ale ja sobie z nimi jakoś radze, a to sie schowam sie za budynkiem a potem wylece z nienacka i po nim a jak jest ich 4 lub 5 to ich magią załatwie. OOOO ale wkurzyło mnie jeszcze znikająca ziemia dosłownie nie miałem ziemi pod nogami no i co zrobić?, zrobiłem save wczytuje go a tu to samo, teleport w inne miejsce piechotą w to miejsce a tu do cholery to samo jak mnie to wnerwiło!! .
Nie jest lepsze !! koło gothy są orkowie zacząłem ich zabjiać....zabiłem wszystkich ooo jest ich jeszcze trzech nie daleko szły polaną rzuciłem sie na nich oczywiście zabjłem potem zadowolony ide do Faring żeby sprzedać bronie orków a to mnie wszyscy atakują i krzycza ZABUJCA !! ja nie wiem o co chodzi. Dopiero potem sie skapnąłem że to o nich chodzi ( o tych trzech orków ) ale co oni tam robili czy to jest błąd czy tak jest w grze??
caleb:
Slabe npc ludzie szczegolnie jesli chcesz kogos najac do pomocy... dlugo bija za duzo kombinuja ciosami i maja slaba bron nie da sie im nic podzucic... zmierzam do tego ze czasami jest sobie fajnie popatrzec jak kolezka ktory z toba chodzi wymiata calkiem niezle vs kilku przeciwnikow, powinni walczyc tak jak gracz caly czas lpm zmiana targetow i lurowac wiecej przeciwnikow na siebie :) Do tego npc blokuja sie czesto... ale da sie temu zaradzic
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej