Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Błędy twórców ?

<< < (4/4)

assassineK:
Mnie najbardziej rozłościło to gdy byłem w Nordmarze i wykonywałem misje zdobycia kopalni,idę do wejść zabijam paru orków i orki z całej kopalni zaczeły przybiegać po kolei,ale to niebyło najgorsze!!Każdy ork padał od 1 hita czy to z miecza czy kuszy 1 hit!! poprostu dla mnie to było śmieszne jak tak podbiegały i padały fajna kupka sie zrobiła ;d

gotier:
Mnie wkurzają:wilki(jak się rozpędzą to wczytuj sejwa),magowie(4-5 magów może rozwalić całe miasto),znikająca ziemia(chodzę po niebie),zbyt częsta śmierć Bezia(raz zeskoczyłem z pagórka i chyba Bezio złamał nogę,bo skręcał się z bólu:)),raz mnie chcieli zabić bo przygotowałem kamień teleportacyjny(nic dodać,nic ująć).To wszystko co mnie wkurza.Ale Gothic to i tak super gierka:).

Z poważaniem gotier

S@tur@s:
Moim zdaniem najbardziej wkurzające w gothicu 3 są błędy czysto graficzne.No na przykład ork z ładując kuszę goni mnie (co jest nie możliwe dla bohatera i nie miało byc także dla NPC) i w efekcie wygląda to jakby sunął po ziemi!! Wiecie jak to może popsuć realistyke gry?? Albo gdy w niektórych misjach prowadzimy jakiegoś NPC do danego miejsca i po drodze wbiegamy na jakiś kamień lub pod górkę a NPC
nagle zatrzymuje sie i zaczyna biec do tyłu w jakieś zupełnie nieoczekiwane miejsce i póżniej musisz go szukać po połowie kontynentu!! A już najlepiej gdy podczas poszukiwań wdasz sie w bójkę z jakimś potworem a tu nagle nie wiadomo skąd wybiega nasz zagubiony i z gołymi rękami rzuca się na bestię z którą 5 takich jak on nie mialo by szans!! Albo wreszczie podczas "posiłku" bohater często się zawiesza co powoduje sunięcie po ziemi (podobnie jak ten ork powyżej) i dopiero wyciągnięcie broni "wyciągnie go z transu".

bezi111:
Mnie wkurza ze npc nie umia walczyc czasem rozklada ich jeden zebacz  
wkurza mnie tez ze strasznie trudno walczy sie z magami i szamanami oraz wilkami lodowym  

Leonidas:
No a ja mam takie coś dziwnego ...
że nigdy nie zaatakuje mnie 2 wrogów na raz ! Najpierw jeden walnie i będę się z nim lać aż jeden z nas zginie , a jeśli mnie podczas walki drugi walnie to ten pierwszy mnie zostawia i teraz ten drugi ! Jest to nierealistyczne bo podczas zwykłej , prawdziwej rewolucji chyba każdy powinien się na mnie rzucić !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej