Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione zadanie

<< < (3/4) > >>

Casano:
Muszę przyznać że najwięcej frajdy dało mi wyzwolenie miasta o nazwie Cape Dun. Klimat jak i atmosfera podczas walki zrobiła na mnie największe wrażenie. Samo miasto mi się podobało, a zadania które w nim wykonywałem nie należały do najłatwiejszych. Z pewnością jest to miasto które stworzyło nie lada problemów każdemu graczowi.

Zbychu:

--- Cytat: kamilo9999 ---Mi najbardziej podobało się zadanie, gdzie trzeba było wyrżnąć w pień orków z kopalni w Nordmarze tam gdzie jest piec do przetapiania magicznej rudy. Zabiłem tam z kilkaset zielonych łbów, a najlepsze było to, że po zabiciu mniej więcej połowy z nich, nasz bohater wpadł w taki 'szał zabijania"  . Wszystkich orków miałem na jedno cięcie, a nawet mogłem ich zabić jednym uderzeniem z gołej pięści. Nie wiem czy to błąd czy specjalnie zrobione przez twórców gry udogodnienie, w każdym bądź razie można się było nieźle wyżyć

--- Koniec cytatu ---

Super quest. Orków wycina się w pień, zbiera miecze, exp i nawet się życia nie traci. Tylko ci przeklęci szamani rzucają czary i rzeźnia stop kopanie bezimiennego start.

Dante:
Nie będe oryginalny po prostu kopalnia w nordmarze rządzi !! ALe bardzo fajne zadania to jeszcze zabijanie krów w Monterze i nie pytajcie mnie dlaczego bo sam nie wiem czemu mi się to podoba :P jESZCZE ODBIJANIE gELDERN JEST COOL Z TEGO POWODU że trzeba się namęczyć jak CHOLERA....

Jacob:
Jak była wasz najlepsz misja w Gothicu 3? Mnie się podobało gdy trzeba było uwarzyc ,,tunelowy bulgot,, po wypiciu był dobry efekt ale do tej pory nie wiem co trzeba zrobic aby ustac na nogach...

Pazoxi:
Ja najbardziej lubię każdą misję z odbiciem miasta . Chociaż misje z odnalezieniem artefaktów Adanosa też są ciekawe .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej