Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubione zadanie
Szabloząb:
Aby utrzymac sie na nogach po wypiciu 'tunelowego bulgotu' jest chyba potrzebne duzo HP lub wytrzymalosci . Najbardziej mi sie podobaja misje na Pustyni
kordi:
--- Cytat: Jacob ---uwarzyc ,,tunelowy bulgot,,
--- Koniec cytatu ---
no właśnie, a co trzeba mieć aby go zrobić bo pogadałem z tym gościem któr to zleca ale jakoś dziwnie nie dostałęm od niego listy składników a musi mi czegoś brakować bo nie mogę tej misji wykonać! A jak do tej pory to faktycznie wyzwalanie miast było najfajniejsze:)
Paladin666:
Aby wypić tunelowy bulgot potrzeba 200 wytrzymałości ,a najciekawsze dla mnie było wyzwalanie Nordmaru spod orkowych obozów oraz szukanie kluczy w Al Shedim i Mora Sul ah te ruuiny :P
Vacuum:
--- Cytat: Paladin666 ---[...] szukanie kluczy w Al Shedim i Mora Sul ah te ruuiny :P
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się! Ruiny w Mora Sul są świetne, rozległe i cholernie łątwo się tam zgubić. Najlepsze, że ja zasugerowałem się poprzednimi ruinami (Al Shedim wcześniej przeszedłem) i sądziłem, że klucze do świątyni też są gdzieś w ruinach zapodziane. Zamiast z kimś pogadać i się dowiedzieć czegoś, rzuciłem się jak głupi w te ruiny i wyciąłem w pień wszystko, co sie dało. Okazało się, że oczywiście żadnego klucza tam nie ma, bo już je odnaleziono i mają je różni ludzie w mieście. Byłem strasznie sfrustrowany, że nic nie mogę znaleźć. Ale przeczesałem ruiny od deski do deski.
Isentor:
przywracanie wątku
Nawigacja
Idź do wersji pełnej