Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione zadanie

<< < (2/4) > >>

KrokusM:
Misja (a wałaściwie to misjE) która najbardziej mi się spodobała/y, polegały na..... PÊDZENIU BIMBRU!!!!!  . Dotąd nie mogę zapomnieć jak po spróbowaniu Tunelowego bulgotu mój bohater padł na glebę. Rozmów z Tipplerem i prób wyżulenia od niego Nordmarskiej Starki również prędko nie zapomnę..

oktoffel:
a mi sie podobała misja z grobowcem Akaschy   nie ma co, ale byłą ciekawa, trzynała w napięciu, miała ta historia zwroty akcji...i była urozmaicona...na pocżatku poszukiwania gdzie też moze być 5 artefakt Adanosa, następnie podpowiedz w bibliotece w klasztorze a pózniej w kalnie ognia...następnie delikatna przeprawa z orkami i walka z samym Akaschą...a jaka satysfakcja jak się tą tajemnicę rozwiązało      no i taki dreszczyk emocji i poczucie większej siły która czuwa nad nami jak wyskoczyli ożywieńcy po przeczytaniu księgi w klasztorze...a na rozwiązanie zagadki zbierały się podpowiedzi w formie: żródeł pisanych, przekazu ustnego, legend, własnych poszukiwan - elementów które składająsięna ciekawą historię   tak, ta misja mi najbardziej do gusru przypadła  

_Snopek_:
Moim ulubionym zadaniem jest  Zdobycie Mocy Przodków. Jest to misja niepowtarzalna i dzięki niej możemy zdobyć mnóstwo doświadczenia zwiedzając cały Nordmar. Po za tym wymaga wielu ciekawych questów związywanych ze zdobywaniem kamienico bardzo urozmaica zadanie. Oprócz tego w samej jaskini jest pełno szkieletów, orków z których możemy zdobyć wiele przedmiotów na sprzedaż. Na końcu oprócz doświadczenia otrzymujemy bonusy do umiejętności, a misja ta pociąga następną ciekawą - Wypędzenie Orków z Nordmaru.

Szaman:
Moją ulubioną misją jest "Moc Przodków". Dużo exp'a, uczy różnych zdolności np siła, kowalstwo itd. Fajne przedmioty, konkretnie jeden - "Hełm Ejnara" i dostaje się dużo kasy za zdobyte przedmioty tak jak topory bojowe barbarzyńcy. No i ta misja daje dużo satysfakcji.  

Onar:
Moim ulubionym było wyzwolenie Cape Dun.Jakoś była tam nalepsza atmosfera podczas walki.Lubiałem też zadanie by zabić Ortegę.

I nie wiem Sir William jak mozesz lubić zadanie ze złodziejami zboża.Ja sie trudziłem 5 dni by ich znaleść i i tak nie znalazłem tej kryjówki. :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej