Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubione zadanie

(1/4) > >>

P!onek:
Jakie było wasze ulubione zadanie? Czy takie macie?

Według mnie G3 w porównaniu do poprzednich częsci nie oferuje zadań, które uznamy za ulubione :/ Ja osobiście nie mam w G3 ulubionego zadania... W stosunku do poprzednich częsci wydaje mi się że jest bardziej ubogi. Troche nudne jest to oczyszczanie miasta z orków. Nie jest to wcale urozmaicone! Ide po prostu przez miasto i BEZMYÂŚLNIE wycinam całe zastępy orków. Beznadziejne... Są jakieś wyjątki w zadaniach ale to sporadycznie. No może troche podobały mi się niektóre zadania z Nordmaru ale też nie wszystkie. Nie ma w tej części żadnego najfajniejszego... W każdej z poprzednich częsci miałem takie z 2 - 3 a tutaj pustka...

Co wy o tym sądzicie?

Markus:
Moje ulubione zadanie to w Nordmarze po jego oswobodzeniu dostaje w nagrode Sztabke czystej magicznej rudy oraz lubie zadanie Okręt wspaniały od Hatloda czy jakoś tak, kolejne zadanie to z Gothica 2 Dwór Irdorath było dla mnie męczarnią PoZdRo

kamilo9999:
Mi najbardziej podobało się zadanie, gdzie trzeba było wyrżnąć w pień orków z kopalni w Nordmarze tam gdzie jest piec do przetapiania magicznej rudy. Zabiłem tam z kilkaset zielonych łbów, a najlepsze było to, że po zabiciu mniej więcej połowy z nich, nasz bohater wpadł w taki 'szał zabijania"  . Wszystkich orków miałem na jedno cięcie, a nawet mogłem ich zabić jednym uderzeniem z gołej pięści. Nie wiem czy to błąd czy specjalnie zrobione przez twórców gry udogodnienie, w każdym bądź razie można się było nieźle wyżyć

Daedagor:
Mi się najbardziej podobało zadanie kiedy się szukało Artefaktów Adanosa. Ponieważ można zwiedzić dużo lokacji, coś po drodze poznajdywać, np. Jakieś bronie dobre, złoto, jakieś miksturki. Poprostu można było dużo sie nachodzić. Pozabijać pare orków, ludzi.

Sir_William:
Moim ulubionym zadaniem jest misja w Monterze. Nazywa się ono Złodzieje zboża z północy. Większość mówi, że nie ma tych złodziei. Prawda, że wskazówki są kiepskie, jednak kiedy samemu się pomyśli - można tam łatwo trafić. Zadanie lubię za jego charakter. Wiemy, że to co teraz robimy będzie dalej wykorzystane, a nie jak kilka innych zadań, że ja dam panu X to, a on da mi to - it's so silly 'n boring...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej