Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubiona gildia NK
Reynevan:
Ja zagłosowałem na piratów, bo według mnie mają najfajniejsze zbroje w całym dodatku. A tak poza tym Samuel wyrabia wspaniałe trunki . Czuć tam prawdziwą piracką atmosferę . Nie można także zapomnieć o wspaniałym kapitanie jakim jest Greg , ciekawych questach itp. Niech żyje piracka przygoda!
Darkon:
Zagłosowalem na Piratów? Czemu:
Piraci
Plusy:
- Nie są mordercami, bandytami. Są piratami, rabują statki, czasami nawet kradną w biały dzień na ulicy, ale nie są mordercami ani bandytami ;]
- ÂŚwietne wyposażenie i umiejętności - nie pamietalem ich takich ale jak za drugim razem przechodzilem gre, moglem to zobaczyc: przykład - wzialem potwory z plaży ktora mamy oczyscic dla Brandona (wlacznie z cieniostworem), sam zamienilem sie w ognistego jaszczura - i i tak poradzili sobie ze mna i potworami, chociaz zaatakowal nas tylko: Brandon, Bill, Francis, Skip ;P
- Fajni kompani ;]
Wady:
- Greg na wyspie Khorinis traktuje cie jak zupelnego zoltodzioba
Chudy:
Ja zagłosowałem na Wodny Krąg, ponieważ nie wiem czemu, ale ich polubiłem, bandyci nie są mojemu sercu bliscy, ani piraci, wole grę na 'legalu' czyli nie chce być atakowany kiedy ktoś mnie zobaczy, ponieważ zapomniałem zdjąć zbroi pirata, albo bandyty, wiem, że też dla innych dziwna jest zbroja wodnego kręgu, ale przynajmniej się z mieczem nie rzucali...
Magoospl:
--- Cytuj ---Chyba zapomniałeś o Budowniczych. Ale to nic bo pewnie bym zagłosował na Budowniczych Jarkendaru ale to nic. A i zapomniałeś o Magach Wody.
Jeśli chodzi o budowniczych.
Nie ma ich w sondażu bo
nie da sie do tej gildi dołączyć. (w końcu to pradawna wyginięta cywilizacja )
A jeśli chodzi o wodny krąg to magowie wody ściślej też sie do nich zaliczają
czyż nie?.
--- Koniec cytatu ---
Boba Fett:
Swój głos bez zastanowienia oddałem Piratom, którzy mają swój obóz na złocistej plaży w zachodniej części Jarkendaru.
Szczególnie lubię ich za samowolę i spokój. Mają tak jakby własny świat i niczym się nie muszą przejmować (chociaż odkąd przybyli Bandyci, mają trochę więcej problemów).
Dodatkowo występują w niej ciekawe osoby, jak Greg i Skip. Ten pierwszy, który od początku się nad nami wywyższa, zasłużył sobie na szacunek ze zwględu na swój nieustępliwy charakter oraz za to, że w zasadzie sam wybija cały obóz Dextera. Za to Skipa lubię za to, że mogliśmy go spotkać już za czasów Magicznej Bariery (Zamek w Starym Obozie), a później pomaga nam przy odszukaniu szajki bandytów, którzy porywają mieszkańców.
Ogólnie za Piratami przepadam też ze względu na to, że na stronie Gothic.Zyw była taka Gildia i należałem do niej (oj, wiele od siebie w nią włożyłem).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej