Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Misja

<< < (13/19) > >>

Chojrash:
Najbardziej podobała mi się misja z kopalniami w Górniczej Dolinie. Ten mroczny klimat w dolinie bardzo mi sie spodobał. Zresztą wiekszość zadań w starej Kolonii mi się podobały ;D. A najtrudniejszą misją było szukanie reliktów, ale prawie wszystkie misje w Jarkendarze sprawiały mi trudność.

Tensho:
Ulubionej misji (jednej) nie mam ale bardzo podobały mi się misje w obozie piratów, dlatego że szczególnie ich polubiłem w Jankendarze. Najtrudniejsze były chyba misje na bagnach szczególnie kiedy trafiało się na bagienne golemy.

Sajan:
Najciekawsza:zamach na Estebana, trzeba było trochę pokombinować :)
Najtrudniejsza:odnaleźć kopalnie na zlecenie Garonda i dowiedzieć się ile wydobyli rudy, dlaczego? Tyle się nabiegałem, że szok.

Pawlas:
Hmmm.... Najtrudniejsza dla misja w Jarkendarze to Relikty, bo wykonuje ją zawsze jeszcze w tym samym rozdziale i to przed zabiciem Kruka. Na takim etapie gry zabicie ognistego demona graniczy prawie z cudem, ale jak ma się odpowiednie czary, to i zombie w świątyni Strażników Umarłych nie są tacy trudni.

Natomiast w GD to raczej takiej nie ma, chociaż czasami... Czasami ciężko mi ubić lodowego smoka bez szybkiego śledzia (łowcą smoków), więc część zadania Polowanie na Smoki.

A w Khorinis to finałowa część zadania Oko Innosa, bo tych 3 poszukiwaczy na kręgu + tych dookoła jest dla mnie (gdy gram łowcą smoków) za trudna i wtedy muszę się wspomagać czarem Deszcz Ognia.

madafraga:
Witam wszystkich gothicomaniakow :D.

Co do pytania o misje... najtrudniejsza wydaje sie byc oczywiscie misja "zaginieni ludzie", ale chcialem wspomniec o innych klimatycznych misja, jak "czlowiek z opaska na oku" (dobra jest pierwsze spotkanie z gregiem i wreczanie mu stroju wiesniaka :D), pozniej szukanie skarbow dla grega, zarowno w khorinis jak i pozniej w jarkendarze (chodzi o mape z chaty grega :)), jeszcze misja z duchem quarhadrona, doszukiwanie odpowiedzi w starozytnej blibliotece, misja z okiem innosa i wiele wiele innych...:)

Co tu duzo gadac, misje w gothicu sa chyba najbardziej klimatyczne (lekka dawka humoru bandziorskiego, piratow, magow, sztywnych paladynow itp:) z gier rpg.

Po prostu cos pieknego :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej