Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Misja

<< < (14/19) > >>

Julian:
Według mnie najfajniejsza ,a zarazem najtrudniejsza misja ,to misja z poszukiwaniami tabliczek w Posiadłościach Budowniczych ,zwiedziało się przy okazji Jarkendar i jednocześnie można było się dobrze bawić wybijając stadka potworów ,dla mnie to najtrudniej było w Kanionie nie mogłem sobie poradzić z orkami ,oraz z ognistym demonem

zdzisiu197:
te tabliczki nie były wcale takie trudne. najtrudniejsze moim zdaniem było przechodzenie gry magiem (w podstawce było ciężko a co dopiero w NK!), ciekawe było bardzo zadanie z Qahodronem no i zadania u bandytów

Karder:
Najtrudniejszą , a zarazem najciekawszą misją według mnie  było odnalezienie artefaktów Pradawnych , podczas tej misji poznajemy ich kulturę , a przy okazji zwiedzamy cały Jarkendar .

Drugą z najtrudniejszych misji zaliczam odnalezienie wszystkich jaj w jaskiniach z Jaszuroludźmi , trzeba się wtedy trochę nachodzić

Borubar:
Najciekawsze misje to te u piratów, jakoś mam do nich sentyment, najtrudniejsza to szukanie kopalni w górniczej dolinie, trzeba się nachodzić i uważać na hordy różnych stworów

Galeria_Ciastek:
Mnie to najbardziej spodobało się zadanie w którym odnajdujemy Quaqdrona (tak to się pisze?). Zwiedza się wtedy moją ulubioną częśc Jarkendaru. Fajny jest też mini queścik z ubraniem dla Eremity (fajny koleś z niego :P). Po drodze do grobowca można znaleźc wiele ciekawych rzeczy. A ta walka z Trollami i Harpiami była choler... trudna. Tym bardziej pokonanie tego wszystkiego przyniosło sporo satysfakcji. A potem przyzwanie ducha. To było coś! Najlepsze są te efekty dźwiękowe. A przy okazji to niezły sprawdzian wiedzy o Jarkendarze którego bez poradnika bym nie zaliczył.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej