Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Misja

<< < (12/19) > >>

user no. 11627:
Dwie najtrudniejsze dla mnie misje to Polowanie na Smoki - wiadomo, wszędzie pełno Orków, Jaszczuroludzi i innych bestii a do tego dochodzi jeszcze walka ze samymi smokami, ale możemy za to nieźle nabić exp i się wzbogacić. Drugą trudną misją było znalezienie odpowiedzi na pytania Qarhodrona, nieźle trzeba było pogłówkować i pobiegać aby na nie odpowiedzieć. Z misji które mi się nie spodobały to szczególnie znalezienie i naprawienie Oka Innosa za dużo bieganiny, tylko od maga do maga i do słonecznego kręgu.

Reyden:
Dla mnie najlepsza i najtrudniejsza misja w G2 NK to cały Jankerdar i zabicie kruka.

McSloniu:
Fajna jest misja ta w której wybijamy brzytwiaki w kanionie. Razem z odziałem piratów. Lubie tą misję. Czasem ciężko upilnowac aby wszyscy przezyli....

Drago12:
mi podobały się wszystkie zadania dla gildi złodziei
 User pisze posty nie posiadające żadnego uzasadnienia.

Azariel:
Dla mnie najtrudniejsze było znalezienie reliktów.Trzeba było się trochę nachodzić i powalczyć,ale wykonanie zadania dawało sporo radości.Najciekawsze zadanie to rozmowa z Quahodronem(chyba tak się pisze)i jego pytania przy których męczyłem się 15 minut.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej