Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Misja

(1/19) > >>

Cord12:
Jaka jest najtrudniejsza a zwłaszcza najfajniejsza misja w Gothic 2 Noc Kruka bo według mnie znalezienie i zabicie Kruka

A może byś coś napisał odnośnie tematu? Zadałeś tylko pytanie a nie udzieliłeś na nie odpowiedzi. Popraw to - DODO

Arkhan:
Hmm misja z zabiciem Kruka była naprawdę banałem i nie widziałem nic trudnego w dojściu do jego siedziby i wykonaniu wszystkich questów w obozie bandytów.

Napewno jedną z trudniejszych misji w Nocy Kruka i zarazem najciekawszą a dla mnie najlepszą było odnalezienie wszystkich artefaktów pradawnej cywilizacji Jarkendaru, chodzi oczywiście o kamienne tabliczki, podczas tego zadania poznajemy bliżej ciekawą, interesującą i bogatą kulturę Budowniczych zwiedzając przy tym cały Jarkendar i poznając jego zakamarki i piękno świata.

Simon:
Ja również uważam, że zabicie Kruka było bardzo łatwe, wręcz się troszkę na tym zawiodłem.
Jeżeli natomiast chodzi o misję "znalezienie Kruka" to tego już bym nie powiedział, ponieważ "misję" tą dostajemy praktycznie już w połowie 1 rozdziału i trwa przez cały nasz pobyt w Jarkendarze w 2 lub 3 rozdziale.

Według mnie najtrudniejszą misją jest zabicie smoka ożywieńca grając wojownikiem. Nareszcie dodatek NK ulepszył ostatniego naszego wroga w Gothicu 2 i trzeba trochę pokombinować by ubić bestię mieczem.

Moją ulubioną misją jest uruchamianie teleportów w Jarkendarze. Jeżeli już znajdziemy dany teleport wystarczy w niego wejść by znaleźć się przy zleceniodawcy i otrzymać doświadczenie oraz następny kamień ogniskujący.

Ogólnie podobają mi się wszystkie zadania w Jarkendarze oraz misje w Khorinis w 1 rozdziale. Dopiero po zakończeniu wątku z Krukiem gra zaczyna mnie trochę nudzić (może dlatego, że gram już w nią 10 raz).

Tkoron:
Moim ulubionym zadaniem jest cała wyspa Irdorath (chyba tak się to pisze) Naprawde w niektórych momętach nie wiedziało się co robić jednak walka ze Smokiem-Orzywieńcem i filmik końcowy zdecydowanie byly warte tego trudu.

Tj Deck:
Mi najbardziej podobała się misja ze znalezieniem osoby, która zleciła zabójstwo.. no tego kolesia co rozdawał czerwone kamienie, ale nie pamietam jego imienia (dawno juz sie nie grało w NK) .. Prawie jak Detektywi z TVN :p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej