Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Misja

<< < (3/19) > >>

MR. Nazgul:
Najfajniejszą i najtrudniejszą misją dla mnie było zabicie głownego wroga-Kruka. Kruk dysponował potężnym orężem a ja kilkoma czarami więc naparzałem się z nim chyba pół godziny.

Anmarius:
Według mnie, najtrudniejszą misją w Gothic 2: Noc Kruka, było znalezienie jakichś dawnych Ornamentów w Jarkendarze. Trudni przeciwnicy, dłuuuuga misja i jeszcze wiele innych powodów. Zarazem, najfajnieszą misją w Gothicu2: NK, było zabicie Kruka, ponieważ dostawaliśmy wtedy Szpon Beliara, poza tym Kruk był łatwym przeciwnikiem. Ogólnie, to w NK wszystkie misje mi się podobają.

Pozdrawiam..

ÂŚniący:
Dla mnie najtrudniejszym i zarazem najciekawszym zadaniem z Gothic 2 Noc Kruka było znalezienie grobowca Quahodrona. Przeszukiwałwem Jarkendar wzdłuż i wszerz, ale na szczęscie w końcu się udało   . Drugą rzeczą z jaką miałem problem były jego pytania . Trudno było się domyślić, w którym pytaniu popełniam błąd. Dla początkującego gracza, jakim wtedy byłem, było to naprawdę ciężkie zadanie.

Niclas:
dla mnie fajnym zadaniem bylo przeżądzić miksture dla Fortuno w obozie bandytów wtedy udajemy sie do Miguela (czy jak on sie tam nazywa ) dostajemy recapture i robimy napój najlepiej zapisac grę przed podaniem jej Fortuno jak coś pójdzie nie tak to koles leży ze szczękościskiem na twarzy w kałuży krwi tak  wielkiej jak całe te bagna fajne też było odzyskanie paczki Huna i bieganie po tych bagnach. Pozdro

Dark:
Czyszczenie północnej plaży oraz zaginieni ludzie.
To pierwsze ze względu na swoją prawdziwą ,,pirackość" typowy dzień pirata. Butelka grogu jakaś burda z załogą oraz mała siekaneczka  
Zaginieni ludzie to najdłuższa i największa misja w grze.Trwa bardzo długo, bawimy się tam w detektywa węsząc wszędzie, a po powrocie z Jarkendaru, trzeba porozmawiać ze wszystkimi uratowanymi. Poprostu cudeńko. Reszta misji też była niczego sobie, jednak te dwie odbiły się najbardziej na mojej pamięci.

PzDr..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej