Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Misja

<< < (4/19) > >>

Searil Magesblood:
Mi najbardziej podoba się misja z dostaniem się do obozu bandytów. Misja ma bardzo fajny klimat. Wpierw trzeba zdobyć zaufanie u piratów aby ci dali nam strój bandyty a potem idziemy do obozu i zabijamy kolejnych jego członków aby dostać się coraz wyżej. Bardzo fajna misja, która jest ciekawa i zawsze przyjemnie mi się nią robi.

Bela:
Dla mnie najfajniejszą i chyba najtrudniejszą było przejście bez szukania na internecie odpowiedzi dla Quarhodrona. Wogóle misja z Quarhodronem była dla mnie najfajniejsza :) po raz pierwszy w Gothicu przyzywało się ducha i się z nim rozmawiało. W NK najbardziej lubię tę misję. Fajne jeszcze były misje w obozie na bagnie, u bandytów. Dość dużo ciekawych questów.

Slomek.16:
Zgadzam się z BeluNi0 . Dla mnie też najtrudniejszą misja
było odpowiedzieć na pytania Quahodrona.

Kolega otrzymuje upominek za swój jakże niezwykły post - DODO

Stierlok:
Ja najbardziej lubie misje gdzie trzeba oczścić kanion z zębaczy, a ta misja podoba mi sie ponieważ możesz wziąść kilka piratów i razem z nimi pozabijać wszystko w kanionie.

Amras:
Moim zdaniem najfajniejsza misja w NK to

1.Odnalezienie reliktów władców.-Ta misja polegała na odnalezieniu reliktów z domów wpływowych ludzi(np.domu uzdrowicieli)

2.Znalezienie i zabicie Kruka.

Tak w ogóle wszystkie misje były fajne ale te zostały wyróżnione przeze mnie.

Zbroje strażnika Kruka można znaleźć w świątyni wojowników(w obozie bandytów)w kufrze którego pilnuje grupka zombie.ÂŻeby się tam dostać trzeba wejść do świątyni i iść prosto.Dojdziesz do pomieszczenia w,którym są zombie i kuferek.W kuferku jest zbroja.  

PS.Chyba zbroja strażnika Kruka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej