Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Misja
Magoospl:
Dla mnie dwa zadania są fajne:
1. Broń dla bandytów.
Przy tym sie troche trudziłem bo niewiedziałem co robić.
Znalazłem miecz z literka "F" i pomyślałem sobie
"Fernando" no i było good. :)
Potem lista zamówień i pierścień z zamorskiej
gidli "Araxor" czy jakoś tak.
W końcu to wykonałem ale przy tym zdążyłem obleść całą wyspe.
(A pozatym podoba mi sie amulet ognika.)
2. Relikty.
Jeśli ktoś niechce tego robić to wystarczy zabić
Kruka bo on też ma wszytkie kamienie.
Ale nie polecam tego sposobu lepiej w jarkendarze
sie nie śpieszyć to sie nie narzeka że za krótki jest dodatek.
Przy tym zadaniu lepiej sie bawić bo zwiedzasz cały jarkendar
a on jest zarąbisty. Klimacik jest najlepszy w Nocy kruka.
Reynevan:
Według mnie najlepsze misje w NK to:
Malcolm - Podoba mi się jak trzeba skoczyć do przepaści, by odnaleść kolegę Owena. Tylko prawdziny macho jest w stanie tego dokonać . Szkoda tylko, że jest takie krótkie .
Moc kamieni ogniskujących - Moim skromnym zdaniem najlepsze zadanie w NK. Można zgarnąć dużo expa no i znacząco ułatwia podróżowanie po świecie . Trzeba poza tym zwiedzić niemal całą wyspę i można dzięki temu nieco poznać kulturę budowniczych.
Daedagor:
Witajcie. Moje ulubione misje z Nocy Kruka to:
1. Relikty
A dlaczego? Ponieważ można było dużo zwiedzić lokacji, dużo się dowiedzieć o dawnej cywilizacji, można było też sie dowiedzieć o Jarkendarze.
2.Moc Kamieni Ogniskujących
Te zadanie wybrałem bo też jest ciekawe i też można zwiedzić dużo lokacji i miejsc.
To by było na tyle.
Pozdro
Elrond Ñoldor:
Najtrudniejsza misją wedłog mnie jest misja - Zaginieni ludzie trzeba duuużo sie nachodzic, pytac ludzi, poprostu katorga, no nie lubię tego.
A najlepsza (hmmm... dawno nie grałem) - Moc kamieni ogniskujących poprostu świetna, kładziemy kamien na priedastał i sruuu (sory za wulgaryzm) do Magów wody. Bardzo ułatwia podróżowanie.
Pozdrawiam
Pawelck91:
Jak dla mnie najtrudniejszą i najfajniejszą misją była ta gdzie należało znaleźć ludzi Garonda w Górniczej Dolinie ... normalnie coś trudnego. Nie dość, że aby wyjść z zamku należy przejść przez ogrom orków to jeszcze gdy napotkało się parę Smoczych Zębaczy to normalnie lipa .
Kolejną było poskładanie Oka Innosa. Trzeba było sie sporo napracować, żeby znaleźć wszystkie osoby, które mogłoby nam pomóc (Bennet, Xardas itp ;]).
Pozdrawiam
pawelck91
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej