Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

No Stress!

<< < (3/4) > >>

Isentor:
Ogólnie rzadko kiedy jestem zestresowany no może od ilości obowiązków czasem jestem lekko znerwicowany ale nie towarzyszy temu stres. Do praktycznie każdej rzeczy staram się podchodzić na luzie, żyję chwilą i nie przejmuje się tym co było więc moje napady furii nie trwają długo o ile już do takich dojdzie ponieważ z natury jestem bardzo spokojnym człowiekiem i by wyprowadzić mnie z równowagi trzeba się naprawdę napracować.
Przypuśćmy, że komuś się już to uda cóż ktoś miał farta...w takiej chwili po prostu wyciszam się czasem po zachodzie słońca przejdę się na spacerek by popodziwiać gwiazdy to mnie uspokaja i stres zaraz mija. Ewentualnie gdy nie mam na to ochoty włączam wolfa i urządzam sobie polowanie na przeciwników...

momo:
Cóż, ja podobnie jak IsentoR, ja jestem zwykle wyluzowany. Szkołe potrafie skutecznie olewać, chociaż w tym roku mam trudniej o egzaminy pogimnazjalne, i wszystko co za tym idzie. Do większości ludzi jestem przyjecielsko nastawiony także nie mam wielu wrogów (albo tak mi się wydaje ;). Moim najlepszym sposobem na stres jest muzyka. Konkretnie to najlepiej zadziałał wymieniany już zespół The Doors, Led Zeppelin a czasami Deep Purple, ale to już kwestia gustu. Jedyną osobą która naprawdę potrafi mnie z równowagi wyprowadzić jest moja młodsza siodtra. Wtedy poprostu robie wypad na rower, jadę nad rzeke i wykładam się gdzieś pod drzewem wsłuchując się w wode. Oprócz tego zawsze świetnie działa spacer pod gwiazdami. W każdym razie kiedy jestem zły lubie być sam. Głównie dlatego żeby się na nikim nie wyżywać, no i szybciej się wtedy wyluzować. Poza tym zawsze zostaje wyskoczyć na piwko. Pozdro..

Wrath:
Stres w moim wypadku wiąże się z dwiema rzeczami szkołą i różnorakimi spięciami z rodziną po tych wydarzeniach krew mi się gotuje lecz mam na to trzy sposoby które zawsze działają.

Sposób 1: Słuchanie muzyki to jest najlepszy sposób na stres, puszczasz swoją ulubioną muzykę i wsłuchujesz się w nią po paru minutach nawet nie wiesz o co chodziło i dobrze.

Sposób 2: Granie w jakiegoś łatwego FPS'a w stylu Painkiller też pomaga.

Sposób 3: Dobra komedia, komiks i inne śmieszne rzeczy.

No to chyba tyle lecz najlepiej się nie stresować ale to w naszym kraju chyba niemożliwe.

Dark Prince:
Ja często jestem wkurzony przeważnie przez rodzeństwo, albo szkolę. Moje sprawdzone metody to:
1. Pogranie w Soldiers of Fortune, Carmageddon albo w Gothica
2. Posłuchanie muzyki
3. Poczytanie książki

piotr271992:
Ja mam kilka sposobów na stres:
1) wyjście z przyjaciółmi
2) granie w Gothica albo jakąś brytalną gre z dużą ilością krwi np. BLOODRAYNE albo silent hill
3) w zimie dobre jest ulepić bałwana a potem wyładowywać na mim złość przez rozwalanie go  
4) czytac książke lub jakieś czasopisma
5) słuchać muzyki szczególnie klasycznej(jest tak denerwująca że zapominam o co się przedtem denerwowałem)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej