Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

No Stress!

<< < (4/4)

Darken:
Ja mam trzy sposoby ma stres:
-Wyżyć się na Bracie    
-Przywalić koledze -może brutalne   ,ale odstresowuje  
-Zjeść mój ulubiony obiad - Co? Jak jestem głodny to się denerwuje.

Boba Fett:
Stres, hmm... Stres czuję tylko wtedy, gdy mam jakieś ważne wydarzenie. Szczególnie przed ważniejszym egzaminem (próbnym/końcowym), pewnego rodzaju maratonem i przy kilku innych rzeczach (często spotkaniami z różnymi osobami, z którymi chcę pogadać na ważne tematy).
Aby temu zapobiec (choć to nie zawsze działa), odstresowuję się takimi sposobami:

- Przed spotkaniem stoję przy wieży i puszczam jakąś muzę, która bardzo mi przypadła do gustu ostatnimi czasami. Rzadko pomaga, ale trochę rozrywki nie zaszkodzi.
- Biorę pięć głębokich oddechów z pewnymi zasadami (o których żadne z was pewnie nie słyszało, więc nic na ten temat już nie mówię).
- Włączam komputer, omijam z daleka forum i odpalam Soldata lub ewentualnie jakąś drugowojenną strzelankę (Call of Duty 2 (,,mistrz" w Singlu. Po przejściu go 26 razy zna się każdy skrawek mapy, zachowania wrogów oraz można celować i strzelać z zamkniętymi oczami =P) lub Medal of Honor Pacific Assault (ale ten jest już znacznie gorszy i czasami denerwujący)).
- Biorę książkę i oddaję się błogiej lekturze.
- Piszę SMSy ze swoją dziewczyną.
- ÂŁapię za mój rysownik, wyciągam z piórnika szkolnego ołówek (tylko nim zawsze maluję!) i rysuję różnego rodzaju obrazki (najczęściej Boby Fetta, Predatora i Obcego - wychodzą naprawdę nieźle).

Casano:
Na stres, ewidentnie pomaga mi świeże powietrze, a dokładnie mówiac, bieganie i kopanie piłki. Jest to dla mnie najlepsze antidotum, które stosuje do dzisiaj. A czy działa? Z pewnoscia, bynajmniej na mnie. Oprócz tego, odstresująco, działa na mnie komputer i serfowanie na necie, co mnie bardzo uspokaja.

Anmarius:
Moim sposobem, najlepszą rzeczą na zabicie stresu są :
- wyjście na boisko i pograć w ulubioną grę;
- relaksująca kąpiel( wiem, że jest dla kobiet, ale co tego ?);
- rozmowa;
- spacer.

To tyle. Ja ich używam i doskonale się odstresowuje.

Pozdrawiam...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej