Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Obóz bandytów
Vitnir:
Mi się wydaje że chodzi o dodatkowe doświadczenie i jako ozdobę górniczej doliny, no ale też słyszałem że jest jakaś misja związana z tym miejscem. Sam o takiej misji nic nie wiem, no ale możliwe że jest.
gnom666:
A mnie to nie obchodziło o co chodzi z tymi bandytami za pierwszym razem to mi się udało z nimi nawiązać dialog w sposób przedstawiony na poprzedniej stronie tego tematu ale potem jak znowu zacząłem grać od początku to jak nabrałem doświadczenia to zacząłem ich zabijać po kolei.
MooN:
Według mnie ci bandyci już tam mieszkali jeszcze przed zrobieniem Bariery, ale z powodu tego, że powstała założyli sobie taki mini obozik. Ăw Bandyci mają znaczenie Questowe po wgraniu moda Mroczne Tajemnice. Zostają wplątani w chandel z przemytnikami, oraz porwanie koleżanki jednego ze skazańców z początku gry (spotykamy go na drodze).
smigiel:
W grze Gothic jest kilka rzeczy, które zostały zaczęte podczas tworzenia gry lecz nie dotrwały do końca. Przkładem jest to, że jeśli dobrze poszukamy w skryptach to znajdziemy skrypt mówiący o obstawianiu walk na arenie. Być może tak samo było z tym obozem. Programiści mieli jakieś plany związane z nim jednak zaniechali pracy.
Pozdrawiam.
Elrond Ñoldor:
Według mnie, jest to kolejny jakiś wątek którego nie dokończyła PB. Możliwe że mieli z tym jakieś większe plany, ale zaniechali robić go do końca i pozostawili żeby gracze nabili sobie exp., i pozbierali wartościowe rzeczy (np. łuki). Szkoda tylko że nie jest to skończony projekt bo musiałby być naprawdę fajny, a atakująca grupa ludzi jakiegoś przechodnia odbiera realizm grze.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej