Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Obóz bandytów

<< < (5/9) > >>

Leviatan:
Ja myślę, że Piranha Bytes chciało stworzyć ten obóz, w nim mozna by było wykonać kilka zadań, jednak czas naglił, więc zajęli się ważniejszymi rzeczami, zostawiając obóz w spokoju, żeby tylko poexpić zabijając jego członków...no i może zaczęli nazywać tych ludzi, nazwali Quentina no i wtedy zostawili ten obóz takim jakim jest.

kuczaja:
Ja uważam że Piranha Bytes chciało zrobic kilka questów ale z nich zrezygnowano, ale zostały po nich pozostałości np: Kosa, Orik i Bruce z nowego obozu mają imiona ale rozmowa z nimi jest taka jak z wszystkimi co mają na imię szkodnik i najemnik, opuszczona kopalnia i pasek ładowania po wejściu do niej, oraz obóz bandytów z sławetnym Qentinem. Możliwe że chciano wydac do gothica dodatek.

pozdrowienia

Uchiha Sasuke:
Jak na mnie to są trzy opcje
1)PB zapomniało o bandytach
2)są tam dla ubarwienia gry
3)żeczwyście istnieje zadanie o którym nie mamy pojęcia

BeoWolf:
Moim zdaniem PB poprostu o tym zapomnialo,albo Tym ktorzy przerabiali Gothic I na jezyk Polski poprostu się nie chialo tego robic.

Vassili:
moim zdaniem były do nich zadania w starej niewydanej seri gothica. Ja spróbuję zrobic coś takiego:
póde do nich gdy będę miał super postać i wtedy będą uciekać, wcielę się do quentina i zmienie mu gildie ;] może to jakiś bu który powsatł w zmienieniu im gildi z szkodnika na bandytę. warto spróbowac ;].

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej